Demo show-ul Case Rodeo revine în toamna aceasta, la Ciolpani, Ilfov

MEq
By MEq septembrie 26, 2017 18:04

Demo show-ul Case Rodeo revine în toamna aceasta, la Ciolpani, Ilfov

După demonstrațiile spectaculoase și fără precedent pe care Titan Machinery România, alături de partenerul CASE Construction Equipment le-a susținut în primăvară, la cariera Urviș din județul Bihor, în această toamnă revenim în forță cu un nou show demonstrativ.

Ca atare, Titan Machinery România împreună cu Iveco România organizează pe 04 octombrie 2017 la Circuit Top Cross TCS, Ciolpani, jud. Ilfov, demo show-ul ”Case Rodeo”, unde vor putea fi văzute la lucru următoarele utilaje: excavatorul pe șenile CX210, excavatorul pe roți WX148, miniexcavatorul pe șenile CX37C, buldozerul 1650M, buldoexcavatoarele 580ST și 695ST, încărcătorul frontal 821G și miniîncărcătorul multifuncțional SR210.

Am inițiat acest concept inovativ al demonstrațiilor spectaculoase încă din 2012 și din acel moment ne-am pregătit și l-am îmbunătățit constant în fiecare an, devenind astăzi o adevărată tradiție. Anul trecut am continuat acest tur la Oradea, Râmnicu Vâlcea și București, unde succesul a fost susținut de prezența și interesul acordate de către oaspeții noștri.

Dată fiind satisfacția pe care clienții noștri au dobândit-o în urma participării la demonstrațiile Titan Machinery România, anul acesta am ridicat acest concept la un nou nivel. Am reușit să creem spectacole unice în România, prin care am evidențiat cu succes performanțele atinse de utilajele CASE Construction, brand care celebrează anul acesta 175 de ani de experiență.

Prin acest eveniment ne-am propus să fim mai aproape de partenerii noștri, nu doar prin demonstrațiile în lucru ale utilajelor pe care le comercializăm, ci și prin suportul pachetului de soluții complete, prin care dorim să satisfacem toate nevoile dumneavoastră, de la finanțare și până la servicii post-vânzare sau consultanță.

La acest show se va desfășura și concursul de RODEO, unde partenerii noștri vor avea ocazia să-și testeze abilitățile de operare a utilajelor, în probele pe care le vom pune la dispoziția acestora. Câștigătorii vor merge la marea finală mondială ce va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 la Paris.

MEq
By MEq septembrie 26, 2017 18:04