La MINExpo 2016, John Deere a venit cu soluţii electrice integrate

MEq
By MEq octombrie 14, 2016 15:36

La MINExpo 2016, John Deere a venit cu soluţii electrice integrate

În septembrie, la MINExpo, John Deere a prezentat soluții de grupuri de propulsie electrice pentru aplicaţii off- highway. John Deere Power Systems şi John Deere Electronic Solutions au expus împreună grupuri de propulsie şi componente electronice proiectate pentru cerințele solicitante din aplicațiile miniere și de construcții.

Motoarele, componentele trenului de rulare şi electronica de ancționare John Deere au o reputaţie bună în ceea ce priveşte durabilitatea şi fiabilitatea – caracteristici extrem de importante în aplicaţiile miniere. Producătorii de echipamente destinate acestei industrii beneficiază de investiţiile pe care producătorul american le face pentru integrarea acestor sisteme în utilajele mobile off-highway.

Pe lângă acestea, John Deere Power Systems a expus şi motorul PowerTechTM E de 4.5 l, Tier 3, cu puteri între 63 şi 104 kW (85 – 140 hp). Acesta dispune de comenzi complet electronice, două supape pe cilindru, sistem de injecţie common-rail de înaltă presiune şi turbocompresor cu geometrie fixă cu sistem de răcire secundar air-to-air.
„John Deere oferă soluții de acţionare pentru industria minieră”, a declarat Darrin Treptow, manager de marketing la nivel mondial pentru John Deere Power Systems. „Motorul de 4.5 l, Tier 3, este foarte potrivit pentru condiții extreme de lucru din aplicațiile miniere subterane.”

Tot aici, John Deere a mai expus şi produse din gama sa de componente de tren de rulare Funk; inclusiv unități de antrenare, transmisii HMD 18000 și axe TeamMate ÎI Series 1200. Transmisiile Funk, axele, sistemele de antrenare a rotoarelor și unitățile planetare oferă clienților disponibilitate de funcţionare, criteriu esenţial în industria minieră. Pe lângă produsele prezentate la MINExpo, John Deere Power Systems a oferit o întreagă linie de motoare diesel industriale, cu cilindree de 2.9 l, 4.5 l, 6.8 l, 9.0 l şi 1.5 l, cu puteri cuprinse între 36 şi 448 kW (48 – 600 hp). Aceste motoare sunt certificate în ce priveşte emisiile, atât în America de N, cât şi în Europa.

MEq
By MEq octombrie 14, 2016 15:36