Comansa CM adaugă un nou model în gama sa de macarale cu braț înclinat

MEq
By MEq iulie 29, 2017 12:58

Comansa CM adaugă un nou model în gama sa de macarale cu braț înclinat

Marca soră a Linden Comansa, Comansa CM, lansează noua macara turn cu braț înclinat CML165, cu o capacitate maximă de încărcare de 12 t și o rază de 50 m. Acest nou model este primul adăugat în seria CML de la Comansa CM, serie creată la sfârșitul anului 2016 odată cu lansarea primei macarale de acest tip, CML190.

CML165 dispune de un mecanism de ridicare standard de 45 kW care atinge viteze maxime de până la 94 m/min și un tambur cu o capacitate de 545 m de cablu, ce îi permit să lucreze în proiecte ce ating înălțimi de până la 270 m. Cu un troliu opțional de 65 kW, care dispune de un tambur de cablu mai mare, acest nou model poate lucra la turnuri de aproape 400 m înălțime, cu viteze de ridicare de până la 131 m/min.

Noua macara dispune de unul dintre cele mai scurte contrabrațe de pe piață, de numai 6,5 m lungime și o rază minimă (cu brațul strâns) de 19 până la 22 m (în funcție de lungimea brațului). Aceste două caracteristici fac modelul CML165 o soluție perfectă pe șantiere cu spații înguste sau proiecte cu restricții de spațiu datorate vecinătății altor clădiri și macarale sau din cauza anumitor reglementări.

„Ne așteptăm ca această nouă macara să aibă un mare succes în Asia, Orientul Mijlociu și America de Sud, datorită creșterii cererii din construcții în orașele mari”, spune Andy Huang, director de vânzări la Comansa CM. „Macaralele turn cu braț înclinat sunt cea mai bună soluție pe șantierele aglomerate, iar CML165 este o opțiune excelentă pentru toate tipurile de edificii, inclusiv clădiri înalte, care devin din ce în ce mai populare în regiune. Pe unii dintre clienții noștri deja i-am informat despre noul model, care este bine primit în țări precum Thailanda, Malaezia, Filipine, Vietnam, India etc.”, a adăugat Huang.

Modelul CML165 nu va fi singura completare a Comansa CM în seria CML, în viitorul apropiat, deoarece până la finele anului se așteaptă să fie lansată o altă macara turn de acest tip. În ceea ce privește compania Linden Comansa (compania-mamă a Comansa CM), aceasta oferă clienților o gamă largă de macarale turn cu braț înclinat, și anume 14 modele cu capacități maxime de încărcare de la 8 la 64 t.

Seria actuală CML de la Comansa CM include următoarele modele cu braț înclinat:

MEq
By MEq iulie 29, 2017 12:58