AUSA își extinde gama de dumpere electrice

MEq
By MEq noiembrie 9, 2023 21:29

AUSA își extinde gama de dumpere electrice

Producătorul spaniol de vehicule industriale compacte tot-teren AUSA continuă tranziția către electrificarea propriului portofoliu și decarbonizarea sectorului industrial, odată cu lansarea globală la târgul Smopyc a noilor dumpere D101AEA și D101AEA Compact. Ambele modele au o sarcină utilă de 1.000 kg și se alătură gamei de vehicule electrice pe care AUSA a lansat-o pe piață la finele anului 2022.

AUSA își extinde gama de dumpere electriceD101AEA și D101AEA Compact – cele mai compacte din segmentul lor
Cu aceste noi modele, AUSA are acum un total de trei dumpere electrice în gama sa de produse, ceea ce îl face producătorul cu cea mai extinsă gamă de dumpere de acest tip cu emisii zero. Noile D101AEA și D101AEA Compact au o sarcină utilă de 1.000 kg și o benă cu basculare frontală înaltă.

Ambele împărtășesc aceeași platformă, dar condițiile lor optime de operare oferă opțiuni diferite: în timp ce D101AEA este un dumper îngust (108 cm), potrivit pentru lucrări municipale de mici dimensiuni, unde există foarte puțin spațiu de manevră, cum ar fi lucrări de șanțuri și lucrări de amenajare a teritoriului, modelul D101AEA Compact este echipat cu jante mici de 12 inch care reduc lățimea totală a utilajului la doar 100 cm. Acest lucru îi permite dumperului electric să încapă pe spațiul unei uși de acces dintr-o clădire rezidențială sau cu altă destinație, ceea ce îl face perfect pentru lucrări de demolare interioară.

AUSA își extinde gama de dumpere electriceAmbele modele au un acumulator cu o putere maximă de 17,3 kW și un cuplu de 130 Nm, permițându-le să abordeze orice tip de teren și să echivaleze cu performanța unui dumper cu motor diesel. Bateriile litiu-ion au o capacitate de 9,3 kWh și pot fi încărcate de la 20% la 80% în doar două ore, conectându-le direct la o priză de 230 V, sau într-o oră, folosind un charger extern rapid.

Gamă compactă
În cadrul târgului Smopyc, AUSA va prezenta noile D101AEA și D101AEA Compact, împreună cu întreaga sa gamă de vehicule electrice: dumperul D151 AEG cu o sarcină utilă de 1.500 kg și manipulatorul telescopic T164E, cu o sarcină utilă de 1.600 kg și o înălțime maximă de ridicare de 4 m.

Gama de utilaje electrice AUSA este proiectată astfel încât fiecare vehicul să poată opera pentru cel puțin o tură de lucru intensă. Acest lucru permite operatorului să-și desfășoare munca fără a-și face griji cu privire la autonomia bateriei. Utilajele sunt alimentate de baterii litiu-ion, care oferă o eficiență și durabilitate mai mari decât alte tipuri de baterii.

MEq
By MEq noiembrie 9, 2023 21:29