Cojali aduce inovație și tehnologie de ultimă generație la Intermat 2024

MEq
By MEq februarie 28, 2024 18:23

Cojali aduce inovație și tehnologie de ultimă generație la Intermat 2024

Cojali Franța va participa la Intermat Pris 2024, târgul de soluții și tehnologii sustenabile pentru terasamente, demolării și transporturi, în perioada 24 – 27 aprilie, 2024, Paris. Evenimentul, axat pe transformarea către un sector cu emisii de carbon mai reduse, cu o ofertă mai completă și o amprentă de carbon mai mică, va permite companiei Cojali să își prezinte cele mai recente inovații și soluții tehnologice proiectate optimizarea eficienței și performanței în industria utilajelor grele și de construcții.

Jaltest OHW: Bijuteria coroanei pentru o reparație eficientă
Este un instrument integral de diagnoză și întreținere, proiectat în mod special pentru utilaje de construcții și vehicule Off-Highway. Această tehnologie inovatoare permite profesioniștilor din industrie să efectueze lucrări de diagnoză precise, cu întreaga tehnologie încorporată în echipamentul Jaltest Diagnostics și o acoperire completă a noilor mărci, modele și sisteme în fiecare dintre cele trei actualizări anuale ale software-ului respectiv. La Intermat Paris 2024, participanții vor putea cunoaște noutățile versiunii 24.1, prima actualizare din an a software-ului Jaltest Diagnostics.

Cojali aduce inovație și tehnologie de ultimă generație la Intermat 2024Jaltest Telematics: Conectivitate inteligentă pentru gestionarea flotelor
Conectivitatea este esențială în industria modernă, iar Cojali are soluția: Jaltest Telematics. Această platformă avansată oferă o gestionare eficientă a flotelor, permițând monitorizarea locației în timp real, performanța și starea mașinii. Jaltest Telematics va prezenta la Intermat Paris instrumente importante pentru a îmbunătăți luarea deciziilor de către companii, a reduce costurile și a maximiza productivitatea flotelor sale, precum diagnoza avansată la distanță sau întreținerea predictivă, printre altele.

Cojali Parts: Inovare în materie de componente și tehnologie pentru acest sector
În centrul ofertei Cojali se află Cojali Parts, o gamă întreagă de componente și tehnologie de calitate superioară pentru utilajele grele.

Jaltest Diagnostics AR, nominalizat la premiile Intermat Innovation Awards 2024
În cadrul celei de-a 9-a ediții a Intermat Innovation Awards 2024, Cojali Franța a fost nominalizată în categoria Noi Tehnologii, cu soluția sa Jaltest Diagnostics AR: primul sistem de diagnoză multimarcă, creat în tehnologia de realitate mixtă, care permite mecanicului diagnosticarea unităților electronice ale unui vehicul, interacționarea cu ele, consultarea informațiilor tehnice legate de acestea și primirea de asistență tehnică avansată, în timp real și într-un concept de speaker complet inovator.

Despre Cojali
Cojali S. L. este o multinațională spaniolă ce produce componente și electronică. De asemenea, dezvoltă soluții de diagnoză avansată, conectivitate și diagnoză la distanță pentru vehicule industrial, utilaje agricole, utilaje de construcții, echipamente de manipulare a materialelor și ambarcațiuni, precum și soluții de compatibilitate ISOBUS pentru tractoare și instrumente. Cojali S. L. are trei filiale: Cojali Franța, Cojali Italia și Cojali SUA, și cinci birouri comerciale în Germania, Turcia, Mexic și India.

MEq
By MEq februarie 28, 2024 18:23