Cefin Trucks anunță livrarea a 16 vehicule comerciale Ford Trucks către CNAIR

MEq
By MEq mai 15, 2018 21:50

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 vehicule comerciale Ford Trucks către CNAIR

Cefin Trucks anunță livrarea a 16 autobasculante Ford Trucks 4142D Euro 6C către Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Această comandă importantă vine în urma contractului obținut în 22 martie 2018, în cadrul licitației publice 170048, organizate de CNAIR.

“Câștigarea licitației organizate de CNAIR a fost una dintre provocările noastre, mai ales că s-a derulat în primele luni de la data lansării brandului Ford Trucks în România. Suntem mândri de această performanță și ne bucurăm să fim prezenți cu vehiculele Ford Trucks pe șantierele de construcții de drumuri și poduri din țară”, a declarat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“Confirmăm astfel, o dată în plus, angajamentul pe care ni l-am asumat de a oferi companiilor care activează în domeniile Construcții și Lucrări de Infrastructură produse performante, robuste, special concepute pentru a le răspunde și depăși exigențele, și de a aduce o reală valoare adăugată serviciilor lor prin performanța vehiculelor Ford Trucks și costurile de operare optimizate”, a adăugat Selim Yazici, Managing Director South East Europe and Balkans, Ford Trucks.

“Avem încredere că produsele livrate de CEFIN vor răspunde exigențelor CNAIR. Cele 16 autobasculante, achiziționate prin Direcția Mecanizare a CNAIR, vor intra în înzestrarea Companiei de Drumuri și vor fi folosite pentru reparația și întreținerea infrastructurii rutiere naționale. Autobasculantele Ford cu tracțiune 8X4, achiziționate astăzi, sunt destinate în special transportului mixturior asfaltice produse de stațiile de asfalt din dotarea Regionalelor CNAIR. Trebuie să precizez că inclusiv această achiziție se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede achiziționarea a 1000 de mașini și utilaje”, a declarat dl. Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Puterea și stabilitatea demonstrate în condiții de șantier, motoarele Ecotorq Euro 6C cu un consum redus de combustibil, sistemul de frânare al motorului și durabilitatea în toate condițiile de încărcare sunt principalele caracteristici care au poziționat vehiculele comerciale Ford Trucks pentru Construcții printre primele branduri pe piața românească, la doar câteva luni de la intrarea pe piață.

Noul motor de 13 L Euro 6C, de 420CP și 2150 Nm, asigură un echilibru ideal între performanță și economie. Acesta dispune de un sistem de recirculare a gazelor de evacuare, turbocompresor cu geometrie variabilă, sistem de injecție directă și unitate de control electronic inteligent. De asemenea, motoarele EcoTorq sunt echipate cu toate sistemele “SMART” ce contribuie la economia de carburant: alternator, compressor, pompă de servo cu debit variabil și pompă de apă.
Șasiul ranforsat pe toată lungimea, suspensia ranforsată și garda la sol impozantă ajută autobsculanta 4142D să-și îndeplinească toate misiunile pentru toate tipurile de încărcături și condiții rutiere.

Contractul cu CNAIR include și oferirea servicilor post-vânzare. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj-Napoca, Oradea și Baia Mare.
Un alt serviciu oferit în cadrul acestui parteneriat îl reprezintă instruirea șoferilor, care urmează să fie efectuată de către reprezentanții Ford Trucks. Vehiculele care au făcut obiectul licitației vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orașele: Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov.

MEq
By MEq mai 15, 2018 21:50