Caterpillar extinde capacitățile lamelor inteligente pentru miniîncărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile Cat

MEq
By MEq martie 20, 2023 19:54

Caterpillar extinde capacitățile lamelor inteligente pentru miniîncărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile Cat

Story Highlights

  • Caterpillar
  • Cat Skid Steer and Compact Track Loaders
  • Cat Smart Grader Blade
  • Smart Dozer Blade
  • Lama Autogreder Smart
  • Lama Buldozer Smart

Related Articles

Caterpillar anunță noi opțiuni pentru Lama Autogreder Smart și Lama Buldozer Smart. Noul kit de control extern pentru Lamele Autogreder Smart GB120 și GB124 extinde utilizarea acestora pe utilajele tip SSL (skid steer loaders) și CTL (compact track loaders) din seriile Cat D și D2, permițând clienților ale căror flote includ modele mai vechi să ruleze aceste lame inteligente. Noul kit 3D de control al pantei folosește conexiunile existente pentru a adăuga cu ușurință pe Lama Buldozer Smart funcția de control automat al lamei.

Lame Autogreder Smart
Lamele Cat Smart Grader impun standardul în ceea ce privește integrarea controlului utilajului și a uneltelor de lucru. Înainte, aceste lame inteligente erau disponibile pentru clienții de utilaje (SSL și CTL) din seria Cat D3. Noul kit de control extern oferă clienților un mijloc de a folosi lame autogreder inteligente pe toate modelele din seria D și pe anumite utilaje Cat mai vechi. Simplificând operarea, lamele GB120 si GB124 detectează automat daca sunt folosite pe un utilaj din seria D3 sau pe unui echipat cu un controler extern.

Caterpillar extinde capacitățile lamelor inteligente pentru miniîncărcătoare și încărcătoare compacte pe șenile Cat
Noul kit de control extern include un al treilea joystick pentru operarea funcțiilor de ridicare/coborâre a lamei, înclinare, unghi și aripi, cum ar fi controlul inteligent pentru utilajele din seria D3. În plus, include cablajele, un suport RAM, suporturi și tot hardware-ul necesar pentru controlul inteligent al lamei autogreder. Compatibil cu sistemele Cat Grade și Earthworks GO!, noul kit de control extern dispune de moduri selectabile de control stânga, dreapta și tandem. Sistemul standard de asistență la panta transversală și controlul proporțional complet al tuturor funcțiilor îmbunătățesc eficiența operațională.

Capabilități 3D în pantă
Noul sistem de control al pantei 3D GPS/GNSS pentru Lamele Buldozer Smart de pe încărcătoarele compacte pe șenile Cat ghidează operatorul astfel încât să niveleze cu precizie în plan drept, în pante, contururi și în curbe complexe. Acesta asigură înălțimea verticală a lamei și ghidare pozițională orizontală. Alternativ, sistemul controlează lama în raport cu un design uploadat de către operator în sistemul de control al pantei.

Controlul automat al lamei elimină aproximările privind panta, permițând operatorilor să realizeze mai rapid planurile de proiectare. Operatorii experimentați pot lucra mai productiv cu acest sistem, iar cei începători pot lucra cu mai multă încredere și își pot dezvolta rapid abilitățile de nivelare. Indiferent de nivelul de experiență al operatorului, sistemul de control al pantei 3D poate reduce munca suplimentara, manopera și materialele folosite pe șantier.

Lama Buldozer Cat Smart în versiunea de bază vine standard cu toate conexiunile necesare pentru a suporta instalarea componentelor 3D de control al pantei. Actualizările de software și hardware-ul sunt disponibile pentru utilajele actuale și pentru Lamele Buldozer Smart pentru controlul pantei.

MEq
By MEq martie 20, 2023 19:54