Caterpillar adaugă o linie compactă de modele în gama sa de finisoare de asfalt

MEq
By MEq aprilie 21, 2023 17:11

Caterpillar adaugă o linie compactă de modele în gama sa de finisoare de asfalt

Story Highlights

  • Caterpillar
  • finisor de asfalt Cat AP400
  • AP455 Mobil-trac, AP455 Steel Track
  • AP500, AP555 Mobil-trac
  • AP555 Steel Track
  • asphalt pavers
  • SE47 VT and SE50 VT tamper bar screeds
  • Bergerat Monnoyeur Romania

Related Articles

Caterpillar adaugă o nouă linie compactă de finisoare de asfalt în gama Paving Products. Aceste combinații de finisor de asfalt și grindă din clasa standard de 2,44 m cântăresc între 14 și 16 tone și includ finisoarele de asfalt Cat AP400, AP455 Mobil-trac, AP455 Steel Track, AP500, AP555 Mobil-trac și AP555 Steel Track, precum și grinzile finisoare SE47 VT și SE50 VT cu bătătoare pentru pre-compactare. Ele vin echipate cu funcții ce excelează în aplicații urbane și rurale, putând satisface atât nevoile companiilor mari de construcții, cât și pe cele ale business-urilor mici.

Dimensiunea compactă și amprenta redusă la sol se combină cu manevrabilitatea excepțională pentru a oferi mai multe oportunități de asfaltare în zonele înguste, precum străduțe, parcări mici și în alte aplicații urbane. Intervalul standard de finisare al grinzii SE47 VT este de la 2,4 până la 4,7 m, cu o lățime maximă de 6 m, în timp ce intervalul standard al grinzii SE50 VT este de la 2,55 până la 5,0 m, cu o lățime maximă de 7,64 m. În plus, adâncimile de lucru de până la 300 mm suportă aplicații de pavare cu agregate.

Caterpillar adaugă o linie compactă de modele în gama sa de finisoare de asfaltTransport ușor
Deplasarea eficientă de la un șantier la altul este esențială pentru îndeplinirea obiectivelor zilnice de productivitate, iar abilitatea de a le transporta pe diferite tipuri de remorci vă ajută să vă asigurați că target-urile sunt îndeplinite. Cu o lungime sub 5,6 m și o lățime de 2,55 m, aceste utilaje din clasa de 14-16 tone pot fi transportate fără autorizații speciale. În plus, unghiul frontal de încărcare de 17º și garda înaltă a barei de protecție simplifică urcarea pe remorcă, fără a necesita materiale suplimentare de blocare.

Mobilitate de excepție și deplasare rapidă
Viteza, tracțiunea, flotația și durabilitatea sunt toate caracteristici excelente ale trenului de rulare Cat Mobil-trac utilizat pe finisoarele de asfalt AP455 și AP555. Garanția prevăzută de patru ani le permite constructorilor să beneficieze din plin de durata de exploatare a șenilelor de cauciuc. Sistemul unic cu patru boghiuri cu acumulatoare cu autotensionare și blocuri centrale de ghidare ajută la prevenirea patinării și la reducerea uzurii, în timp ce roțile de boghiu oscilante asigură treceri fine peste îmbinările transversale ale lucrărilor de frezare și umplere.

Modelele AP455 și AP555 cu șenile din oțel oferă multe dintre aceleași caracteristici excelente regăsite pe versiunile Mobil-trac, având însă viteze de deplasare puțin mai mici. Acest design stabil folosește un sistem de autotensionare pentru performanțe excelente de tracțiune, menținând totodată uzura la minimum.

Caterpillar adaugă o linie compactă de modele în gama sa de finisoare de asfaltPentru constructorii care preferă un design simplu al trenului de rulare cu roți, roțile de antrenare includ opțiuni de anvelope cu nervuri pentru nisip sau anvelope radiale. Finisorul de asfalt AP400 poate fi echipat cu o opțiune de asistență pentru roata frontală, în timp ce AP500 poate fi echipat cu asistență pentru roata față sau cu opțiunea de tracțiune integrală, pentru o performanță mai bună pe straturi de bază moi sau atunci când împinge sarcini grele.

Debit fin al materialului
Debitul de amestec este o componentă importantă care îi poate ajuta pe antreprenori să atingă obiectivele de calitate. Aceste noi modele de finisoare combină înălțimea mică de intrare a camionului de alimentare cu distribuitoarele elicoidale mai mici (cu diametrul de 355 mm), care deplasează eficient materialul prin camera distribuitoarelor, pentru lățimi de pavare înguste sau mari. O altă caracteristică excelentă este capacitatea de a controla fiecare senzor de alimentare cu material prin simpla comutare pe modul manual și prin utilizarea panoului de control proporțional pentru sistemul de alimentare.

Simplu de operat, ușor de învățat
Potrivirea și familiaritatea cu funcțiile finisorului și ale grinzii îi ajută pe operatori să aibă un randament ridicat. Fie că asfaltează drumuri drepte sau întortocheate, finisoarele de asfalt și grinzile Cat utilizează funcții similare de-a lungul întregii linii de produse, ceea ce permite schimbul de personal între echipele de muncitori sau instruirea de noi membri atunci când e nevoie. Aceste noi utilaje au meniuri simplificate, care dintr-o simplă atingere activează încălzirea grinzii, spălarea și sistemele de ventilație, toate din meniul principal. La fel ca toate finisoarele de asfalt Cat, noile modele permit activarea dintr-o singură atingere a sistemului de alimentare și a funcțiilor de pliere a pereților buncărului.

Putere eficientă, vizibilitate sporită
Finisoarele de asfalt Cat sunt echipate cu o funcție exclusivă eco-mode care, împreună cu sistemul de controlul automat al turației, reduce consumul de combustibil. În cele mai multe condiții, motorul poate funcționa la o turație mai mică, dar poate furniza puterea necesară pentru a îndeplini cerințele de performanță. La nevoie, motorul își crește automat turația, dacă sunt îndeplinite anumite condiții de sarcină.

Finisoarele de asfalt AP400 și AP455 sunt echipate cu un motor Cat C3.6, în timp ce modelele AP500 și AP555 utilizează motorul Cat C4.4. Motoarele sunt disponibile în configurații ce îndeplinesc standardele de emisii U.S. EPA Tier 4 Final, EU Stage V și UN ECE R96 Stage IIIA (echivalent cu U.S. EPA Tier 3 și EU Stage IIIA). Unic pentru aceste finisoare de asfalt este vizibilitatea sporită asupra buncărului. Racordul de evacuare întâlnit și pe alte finisoare de asfalt Cat a fost integrat în noul design al capotei, însă la această linie de finisoare compacte nu se extinde în sus, oferind operatorilor o vizibilitate nerestricționată în față, către buncăr și către părțile laterale ale utilajului.
Pentru detalii suplimentare contactați reprezentantul local Cat

MEq
By MEq aprilie 21, 2023 17:11