Camionul Iveco T-Way, distins cu prestigiosul German Design Award 2022

MEq
By MEq ianuarie 7, 2022 16:15

Camionul Iveco T-Way, distins cu prestigiosul German Design Award 2022

Juriul “German Design Award” a acordat camionului Iveco T-Way distincția „Excellent Product Design” în categoria „Vehicule Utilitare”. Proiectat pentru robustețe și fiabilitate în cele mai extreme misiuni off-road, noul T-Way este cel mai dur camion din gama grea a mărcii Iveco și prezintă elemente-cheie de design ce evocă noua gamă grea Iveco WAY și ADN-ul brandului italian.

German Design Awards este unul dintre cele mai prestigioase premii din peisajul designului din industrie. Astfel, juriul alcătuit din 37 de experți în design din 10 țări diferite, reprezentând industria de design, afaceri, mediul academic și știință, a selectat camionul Iveco T-Way pentru acest premiu.

German Design Awards celebrează a zecea aniversare cu o ediție tematică denumită „How Designers Think” (Cum gândesc designerii), ce acordă o atenție deosebită numeroaselor moduri în care designerii găsesc răspunsuri la probleme din ce în ce mai complexe, de la noile tehnologii digitale până la producția neutră din punct de vedere climatic. Acest criteriu i se aplică perfect noului Iveco T-Way, cel mai dur vehicul din linia grea a mărcii, proiectat pentru robustețe și fiabilitate în cele mai extreme misiuni off-road.

Designul lui Iveco T-WAY este concentrat pe traducerea elementelor principale ale gamei Iveco WAY pentru misiunea off-road specifică. Camionul se remarcă prin designul exterior dur, dar elegant, în care proporțiile estetice dintre cabină și șasiu, împreună cu bara de protecție robustă din metal exprimă putere și încredere. Acesta este combinat cu un interior al cabinei, centrat pe confortul și siguranța șoferului, oferind o ergonomie excelentă, tehnologie integrată și conectivitate avansată. Fiecare detaliu este setat pentru a oferi funcționalitate maximă în misiunea off-road. Designul general este caracterizat de elemente precum logo-ul ce domină grila frontală detaliată și farurile distinctive – elementele de stil care evocă ADN-ul Iveco.

„Suntem foarte mândri că noul Iveco T-Way a fost recunoscut de către o entitate atât de prestigioasă. Camionul împărtășește designul centrat pe șofer pe care l-am introdus odată cu noua gamă grea Iveco WAY, care a devenit foarte rapid populară în întreaga comunitate a șoferilor. Este un design cu ambiții mari de a ridica standardele de robustețe, fiabilitate, eficiență și centrare pe șofer – și de a o face cu stil!”, a comentat Marco Armigliato, din partea CNH Industrial Strategic Design.

MEq
By MEq ianuarie 7, 2022 16:15