Bobcat lansează un revoluționar compresor de aer cu tehnologie FlexAir

MEq
By MEq februarie 20, 2024 12:32

Bobcat lansează un revoluționar compresor de aer cu tehnologie FlexAir

Story Highlights

  • Bobcat
  • compresor de aer cu tehnologie FlexAir
  • portable power
  • rebranding al Doosan Portable Power
  • Bobcat air compressor with FlexAir technology

Related Articles

După ce la începutul lui 2024, Bobcat a lansat o nouă gamă de produse „portable power”, compania introduce acum noul compresor portabil de aer PA12.7v. Gama Bobcat provine din rebranding-ul gamei Doosan Portable Power (de la Doosan Bobcat), având o istorie de succes de peste 100 de ani pe această piață.

PA12.7v este un compresor cu presiune variabilă, ce utilizează un sistem denumit FlexAir, permițându-i să opereze în intervalul 5,5 – 12,1 bari și să livreze debite de la 5,2 până la 7 m3/min.

Tehnologia FlexAir – născută pentru versatilitate
Tehnologia FlexAir este o soluție inovatoare, care permite utilizarea întregii game de presiuni a compresorului – utilizatorul poate seta fără probleme presiunea pe compresorul portabil PA12.7v prin intermediul panoului de control. Panoul de control este bine amplasat și simplu de utilizat, permițând operatorului să se apuce imediat de lucru, folosind sistemul FlexAir de presiune și debit variabil pentru a regla „output-ul” de aer comprimat prin simpla apăsare a unui buton.

Tehnologia FlexAir face din PA12.7v cel mai versatil compresor de aer din industrie, permițându-i să fie utilizat în numeroase aplicații. Datorită sistemului variabil de livrare a aerului, același compresor poate fi utilizat pentru diverse tipuri de lucrări, de la construcții generale și alimentarea uneltelor pneumatice portabile până la sablare (cu nisip/material abraziv), testarea presiunii conductelor, curățare industrială de înaltă presiune, sudare, torcretare etc.

Compresorul portabil PA12.7v poate îndeplini număr mare de sarcini. Noul model oferă o versatilitate suplimentară cu generatorul opțional de înaltă performanță de 6 sau 8,5 kVA instalat, permițând atât compresorului, cât și generatorului să funcționeze la performanță maximă în același timp.

Robust și ușor de întreținut
La fel ca toate produsele portabile Bobcat, compresorul portabil PA12.7v este construit pentru a rezista rigorilor diverselor aplicații, în cele mai grele condiții. Carcasa puternică și ușoară din material polimer a noului PA12.7v se deschide la 90 de grade, ușurând accesul la componentele esențiale și la punctele de întreținere. Toate zonele au fost proiectate cu atenție pentru ușurința inspecției, întreținerii și reparațiilor. Intervalele de service ale mai multor componente au fost extinse, pentru a crește timpii de funcționare și a reduce costurile de întreținere.

Port-urile centrale de scurgere a fluidelor simplifică, de asemenea, întreținerea, reducând timpii de imobilizare, iar prezența unei baze concave previne scurgerile de lichide în mediul înconjurător. În general, PA12.7v este ușor de întreținut, are o construcție durabilă și un motor de încredere.

Compresorul portabil PA12.7v oferă mai multe funcții externe opționale, precum o înălțime variabilă a axei de rulare, elemente de protecție exterioare, lanțuri de siguranță și un tambur de înfășurare a furtunului, care oferă utilizatorilor o flexibilitate suplimentară de lucru.

Noul PA12.7v face parte din gama extinsă de echipamente portabile Bobcat, oferind o selecție largă de diferite dimensiuni de compresoare și generatoare portabile pentru utilizare în diferite industrii (închiriere de instalații și unelte, demolare, utilități, construcții, exploatare și industrie generală).

MEq
By MEq februarie 20, 2024 12:32