BKT prezintă o selecție de anvelope de top la The Tire Cologne 2024

MEq
By MEq mai 30, 2024 14:08

BKT prezintă o selecție de anvelope de top la The Tire Cologne 2024

Story Highlights

  • BKT Tires
  • The Tire Cologne 2024
  • anvelope BKT
  • anvelope BKT pentru construcții, lucrari terasiere, agricultura, sectorul forestier și operațiuni portuare

Related Articles

BKT va fi prezentă și anul acesta la expoziția internațională de anvelope The Tire Cologne, în perioada 4-6 iunie. Evenimentul este cadrul ideal pentru a aprofunda cele mai bune oferte de anvelope BKT pentru sectoarele agricol, agroindustrial, terasier, industrial și de construcții.

La The Tire Cologne, BKT va prezenta cele mai recente inovații din industria anvelopelor, reafirmându-și angajamentul pentru sustenabilitate și pentru calitatea premium a produselor sale. Printre produsele de top de la standul BKT, vizitatorii vor putea vedea noua anvelopă POWERTRAILER SR 331, o anvelopă proiectată special pentru remorci și cisterne, ideală atât pentru operațiuni în teren, cât și rutiere. Un spațiu special este rezervat și modelului AGRIMAXFACTOR, noua serie 70 pentru tractoare, ideală atât pentru transport, cât și pentru prelucrarea solului. Nu va lipsi nici AGRIMAX V-FLECTO, anvelopa premiată de prestigiosul certificat DLG de calitate a testelor în modulele „Protecția resurselor” și „Ușurința în utilizare”.

Expoziția The Tire Cologne 2024 este, de asemenea, o oportunitate de a descoperi cele mai recente două inovații BKT pentru sectorul forestier: FORESTLAND și FORESTMAX. Prima este o anvelopă caracterizată printr-o rezistență mare la tăiere și o tracțiune excelentă în teren moale. Datorită designului special al benzii de rulare și construcției robuste, anvelopa este perfectă pentru cele mai solicitante operațiuni forestiere și agricole. De asemenea, FORESTMAX a fost proiectată special pentru tractoarele utilizate în aplicații forestiere, deoarece oferă rezistență și tracțiune extraordinare chiar și în terenuri accidentate.

BKT profită de scena târgului din Köln pentru a-și prezenta și oferta de anvelope pentru aplicații portuare. PORTMAX PM 90 este o anvelopă radială pentru manevrabilitate industrială, ce dispune de un compus special al benzii de rulare pentru o rezistență excepțională la căldură și un ciclu de viață mai lung.

FL 695 este proiectată special pentru remorci din activități de construcții și transport agricol și poate transporta sarcini grele, menținând în același timp stabilitatea în toate condițiile de funcționare. Pentru sectorul de utilaje terasiere, nu trebuie ratată gama de anvelope EARTHMAX cu unul dintre produsele sale emblematice, și anume EARTHMAX SR 45 M. Această anvelopă radială All-Steel este perfectă pentru autobasculantele rigide utilizate în medii noroioase, având rezistență optimă și tracțiune excelentă chiar și în cele mai extreme condiții de operare.

Rajiv Poddar, Joint Managing Director al BKT, a declarat: „Tire Cologne 2024 este o platformă strategică cheie și o oportunitate unică de a prezenta cele mai recente inovații din industria anvelopelor unui public specializat B2B. Scopul nostru este de a demonstra modul în care tehnologiile inovatoare pe care le implementăm pot satisface nevoile specifice ale unei game largi de profesioniști din industrie. De la distribuitori și comercianți cu amănuntul la producători și fermieri, ne-am angajat să oferim soluții specifice. Personalizarea și atenția la nevoile specifice au fost întotdeauna în centrul strategiei BKT, concepută pentru a sprijini fiecare client în călătoria sa către o mobilitate mai durabilă și mai avansată din punct de vedere tehnologic.”

Participarea la The Tire Cologne 2024 consolidează angajamentul BKT de a contribui la progresul industriei anvelopelor Off-Highway, oferind soluții inovatoare ce îmbunătățesc semnificativ productivitatea. BKT privește spre viitor cu determinare, gata să modeleze o industrie care se concentrează din ce în ce mai mult pe sustenabilitate și performanță.

MEq
By MEq mai 30, 2024 14:08