BKT lansează noua șenilă din cauciuc industrială MULTIFORCE BK T91

MEq
By MEq aprilie 3, 2023 20:32

BKT lansează noua șenilă din cauciuc industrială MULTIFORCE BK T91

Story Highlights

  • BKT Tires
  • MULTIFORCE BK T91
  • Senile din cauciuc BKT pentru sectoarele industrial și de construcții
  • aplicații industriale și din domeniul construcțiilor

Related Articles

Parte a noii serii de șenile din cauciuc industriale de la BKT, noul produs este un exemplu excelent pentru spiritul inovator al BKT în ceea ce privește grija față de nevoile utilizatorilor. MULTIFORCE BK T91, proiectată pentru încărcătoare compacte pe șenile, se remarcă prin rezistența și stabilitatea excepționale, performanțele extraordinare pe orice tip de teren și prin manevrarea excelentă chiar și în spații înguste.

BKT, producător recunoscut la nivel global în industria anvelopelor, a deschis o nouă eră, în noiembrie 2022, odată cu intrarea într-un nou segment, cel al șenilelor din cauciuc. Cu ocazia târgurilor comerciale SIMA și EIMA, BKT a lansat prima serie de șenile din cauciuc, AGRIFORCE, pentru aplicații agricole. Această noutate pe piață, dar și lansarea primei benzi de rulare (AGRIFORCE BK T71 pentru tractoare, cu o structură robustă și un design atractiv) au înregistrat un succes imediat.

Doar câteva luni mai târziu, așa cum a anunțat de curând la Conexpo 2023, BKT este gata să lanseze o nouă linie de produse pentru aplicații industriale și din domeniul construcțiilor. Acestea sunt sectoare în continuă evoluție, în care cercetarea neîntreruptă pentru crearea de produse mai performante și specifice este esențială pentru depășirea cu succes a provocărilor de pe piața internațională.

În acest context, șenilele din cauciuc s-au dovedit foarte eficiente în anumite aplicații, putând îmbunătăți mobilitatea și stabilitatea utilajelor și vehiculelor în situații dificile și solicitante. Într-adevăr, MULTIFORCE – noua serie de șenile din cauciuc de la BKT pentru sectoarele industrial și de construcții – este concepută pentru a rezista condițiilor dure, în special pe suprafețe dificile precum asfaltul agresiv, noroiul, rocile, deșeurile și terenul accidentat. Fabricată din materiale rezistente la abraziune și uzură, noua serie de șenile asigură un ciclu de viață îndelungat al produsului. În același timp, linia oferă operatorilor o deplasare confortabilă și în siguranță, reducând oboseala și vibrațiile.

Prima șenilă industrială, MULTIFORCE BK T91, proiectată pentru încărcătoare compacte pe șenile (CTL) în aplicații de manipulare a materialelor, este pregătită de lansarea pe piețele internaționale în următoarele săptămâni.

MULTIFORCE BK T91 este produsul perfect pentru încărcătoarele compacte pe șenile folosite în condiții foarte grele de operare. Banda de rulare este fabricată dintr-un compus de înaltă performanță, pentru a asigura rezistența maximă la tăieturi, rupturi și abraziune – principalii factori care pot afecta durabilitatea și performanțele produsului.

Formula compusului special combină excelent caracteristicile unice de rezistență cu durabilitatea extraordinară, făcând ca șenila să fie adecvată pentru utilizarea zilnică în medii industriale dificile. În plus, MULTIFORCE BK T91 a fost ranforsată cu cordoane din oțel cu rezistență mare la tracțiune, pentru performanțe crescute față de produsele tradiționale, reducând astfel timpii de inactivitate și costurile de întreținere asociați înlocuirii șenilelor uzate.

MULTIFORCE BK T91 dispune de un profil agresiv (în formă de C) al benzii de rulare, cu un număr mare de muchii care asigură o aderență extraordinară pe teren, pe lângă performanțele de tracțiune. Drept urmare, șenila este deosebit de potrivită pentru o varietate de condiții on- și off-road, precum solul argilos, noroiul, asfaltul, pietrișul și nisipul.

O altă caracteristică distinctivă a MULTIFORCE BK T91 este performanța sa extraordinară și exactă de manevrare chiar și în spații restrânse, fără a compromite bunurile sau mediul înconjurător – un factor crucial pentru toate operațiunile de manipulare a materialelor, ceea ce se traduce în eficiență operațională și productivitate crescută. Noua MULTIFORCE BK T91 permite, cu adevărat, operatorilor să își încheie lucrările mai rapid, în deplină siguranță chiar și în condiții de lucru extreme și solicitante.

Pe scurt, MULTIFORCE BK T91 (disponibilă în acest moment în cinci dimensiuni: 450 x 86 x 52, 450 x 86 x 55, 450 x 86 x 56, 450 x 86 x 58, 450 x 86 x 60) este un partener de încredere care reduce semnificativ costurile de înlocuire a echipamentelor prin asigurarea unui ciclu de viață îndelungat al produsului. Un aspect care a reprezentat întotdeauna o preocupare a BKT și care devine acum din ce în ce mai important și din punctul de vedere al sustenabilității.

Ori de câte ori inovarea, atenția față de cerințele utilizatorului și cercetarea merg mână în mână, BKT este pregătită cu promptitudine și se află în avangarda demersurilor de găsire a celor mai noi soluții avansate. Un model de urmat când vine vorba despre crearea unui dialog direct cu utilizatorii și despre sinergiile dintre cerere și ofertă.

MEq
By MEq aprilie 3, 2023 20:32