Noua marcă de tehnologie ALLU: Transformer

MEq
By MEq iulie 12, 2017 17:15

Noua marcă de tehnologie ALLU: Transformer

La începutul acestui an, ALLU a prezentat la Conexpo / CON-AGG 2017 noul său brand de tehnologie: ALLU Transformer. Această schimbare pozitivă și radicală reflectă transformarea produselor de concasare-sortare ALLU.

Timp de mulți ani, ALLU a furnizat o gamă de echipamente fiabile care au venit în ajutorul clienților de pe tot mapamondul, îndeplinind cerințele acestora de manipulare a materialelor, separare și sortare. Deși au avut succes la nivel international, comunicarea beneficiilor pe care aceste produse le oferă a fost o provocare.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, ALLU a anunțat rebranding-ul tehnologiei, care vine să întărească beneficiile reale ale gamei ALLU și ceea ce aceasta reușește să facă efectiv pentru clienți.
Prin reducerea numărului de pași necesari în procesare, aceste atașamente hidraulice permit obținerea unei eficiențe maxime în toate tipurile de aplicații. Gama Transformer va transforma pentru totdeauna modul în care lucrați.

„În urma acestui rebranding, ALLU transmite un mesaj clar și concis că echipamentele noastre sunt capabile să transforme business-ul clienților noștri și să îmbunătățească profitabilitatea și valoarea adăugată în afacerile lor”, a spus dl. Ola Ulmala, președintele ALLU. „Am reușit să identificăm faptul că echipamentele noastre nu numai că oferă soluții care generează niveluri mai ridicate de profitabilitate, ci conduc și la schimbări care transformă în totalitate modul în care business-urile pot funcționa”, a conchis dl. Ulmala.
ALLU Finland Oy proiectează și produce cupe concasoare-sortatoare, sisteme de stabilizare în masă a solului și plăci compactoare.

MEq
By MEq iulie 12, 2017 17:15