BKT intră în Metavers

MEq
By MEq mai 12, 2022 16:55

BKT intră în Metavers

BKT Land”, un nou univers fără frontiere, ia naștere. Un loc în care realitatea se întâlnește și se amestecă cu universul virtual. Un asistent virtual care ne stă la dispoziție ne ghidează în interiorul unei experiențe nelimitate și futuriste în universul anvelopelor Off-Highway. Cuvintele cheie sunt: interacțiunea și imersiunea.

BKT lansează o nouă eră și aterizează în Metavers, creând BKT Land, un tărâm fără frontiere de spațiu și timp – o evoluție care a fost anticipată de numeroase proiecte virtuale pe care multinaționala din India le-a rafinat deja de-a lungul ultimilor ani.

Pentru cei care au oarecare incertitudini referitoare la acest subiect: Metaversul este o realitate virtuală în care puteți trăi, puteți interacționa și în care vă puteți aprofunda cunoștințele; în care puteți avea experiențe prin intermediul unui avatar care ne permite să accesăm locuri exclusive și neexplorate.

Pornind de la a împărtăși – valoare care este motorul ce pulsează în interiorul fiecărei strategii a BKT –, compania a trebuit facă această alegere, de a crea un mediu virtual bogat în stimuli și informații disponibile tuturor celor care doresc să i se alăture.

Așadar, cum arată BKT Land? Să ne imaginăm că deschidem o ușă și suntem întâmpinați de un asistent virtual care ne stă la dispoziție: Imediat, găsim o încăpere centrală, un punct de pornire din care avatarul nostru ne permite să ne deplasăm spre diversele zone existente.

Putem, astfel, alege să vizităm trei săli de expoziție care conțin toate gamele de anvelope împărțite în trei segmente, conform poziționării mărcii: Agricultură, OTR și Industrial. Fiecare sală de expoziție prezintă peste 50 de produse și avem oportunitatea de a le examina cu ajutorul explorării 3D, pentru a vedea fișele cu date tehnice ale produselor și alte materiale video.

Pe lângă sălile de expoziție, putem vedea patru zone tematice – să ni le imaginăm ca pe niște standuri mari – dedicate Sponsorizărilor, Rețelei, Fanilor și Evenimentelor.

Intrarea în zona de Sponsorizări înseamnă că puteți trăi, de aproape, experiența sportului ca parte din universul BKT, datorită imaginilor care acoperă întregul perete, astfel încât utilizatorii să poată pătrunde într-o experiență captivantă și unică.

În zona de Evenimente, în schimb, puteți trece prin inițiativele internaționale planificate ale BKT, la prima mână. În zona Rețea, utilizatorii pot privi îndeaproape universul BKT prin intermediul interviurilor video și conținutului hubului digital „BKT Network”, care sugerează numele acestui mediu.

Nu în cele din urmă, puteți trăi experiența unor momente amuzante: în zona Fani, de fapt, nu vă vor lipsi provocările virtuale sau momentele de divertisment cu chef de joacă, și împreună cu alți utilizatori.

Însă acesta este doar începutul. Vor urma numeroase activități. Deoarece BKT Land este un univers în expansiune, aceste patru medii tematice vor fi lansate puțin câte puțin, pentru a oferi utilizatorilor oportunitatea de a trăi din plin experiența din interiorul lor înainte de a trece la „nivelul următor”.

În cele din urmă, BKT recomandă explorarea BKT Land de pe desktop, pentru a vă bucura cel mai bine de întregul potențial al unei experiențe pe deplin captivante.

Prin această inițiativă, BKT urmărește să lase o impresie profundă asupra publicului, operatorilor și follower-ilor săi. Absența impunerii oricăror limite, așa cum sugerează Metaversul, este cheia de intrare în viitor. În BKT Land, viitorul este intangibil – ceea ce nu înseamnă că nu este real.

MEq
By MEq mai 12, 2022 16:55