Numeroasele premii câștigate de-a lungul timpului confirmă succesul mărcii Linde MH

MEq
By MEq decembrie 22, 2021 18:50

Numeroasele premii câștigate de-a lungul timpului confirmă succesul mărcii Linde MH

Reflectând asupra celor șapte premii primite de-a lungul anului 2021 și asupra celor peste 80 de premii primite în ultimele trei decenii, compania specializată în intralogistică Linde Material Handling (MH) recunoaște această realizare ca rezultat al puterii sale inovatoare continue și al bogăției sale de idei produse în beneficiul clienții săi. Toate premiile care au fost acordate companiei de la mijlocul anilor ’80 încoace pot fi regăsite pe site-ul corporativ într-o secțiune „Premii”, alocată categoriilor de Brand, Produs/Inovație, Design și Comunicare.

De aproape 120 de ani, numele Linde (Material Handling) este sinonim cu tehnologia de încredere, soluțiile inteligente și produsele inovatoare care oferă utilizatorilor o valoare adăugată măsurabilă. „Întreaga noastră forță de muncă este dedicată succesului clienților noștri, care beneficiază de marea pasiune și puterea inovatoare a echipei noastre”, spune Stefan Prokosch, SVP Brand Management, Linde Material Handling. „De aceea, marca Linde și conceptele noastre tehnice, designul vehiculelor și comunicarea au câștigat nenumărate premii. Suntem deosebit de mândri de aceste premii, deoarece sunt dovada că numeroșii clienți apreciază angajamentul nostru de a oferi cel mai înalt nivel posibil de eficiență, siguranță, ergonomie și durabilitate”, a mai spus Prokosch.

Și în 2021, unul dintre cele mai râvnite premii din industria „material handling” din Germania a revenit tot Linde MH. În numele revistei VerkehrsRundschau, un institut independent de cercetare a pieței a chestionat un număr reprezentativ de factori de decizie în domeniul achizițiilor din sectoarele de transport și logistică despre cele mai cunoscute mărci.

În 2002, pe când Springer Fachmedien München GmbH și editura Heinrich Vogel ofereau „premiul Image” pentru prima dată în categoria „Forklift trucks, Handling and Warehouse Technology” (Stivuitoare, manipulare și tehnologie de depozitare), Linde MH câștiga râvnitul premiu. De atunci, competiția la această categorie s-a desfășurat la intervale diferite. Constanta este însă specialistul în manipularea mărfurilor – Linde MH –, care de atunci a ieșit mereu învingător.

Linde MH și-a continuat succesele din ultimii ani și în sondajul din 2021, realizat de editura ETM. Pentru a zecea oară, compania a câștigat premiul „Best Brands” oferit de publicațiile trans aktuell, lastauto omnibus, FERNFAHRER și eurotransport.de, premiu pentru produse și servicii inovatoare în industria transporturilor și logisticii.

Dar nu doar din punctul de vedere al imaginii de marcă Linde MH a reușit să impresioneze clienții și experții. În sondajul cititorilor „materialfluss PRODUCT OF THE YEAR 2021”, stivuitorul cu braț automat Linde R-MATIC a ocupat primul loc la categoria „Stivuitoare industriale”. Mai mult, sistemul de autorizare a accesului „Linde Safety Guard: Door Control” a ieșit învingător la categoria „Identification Technology”.

În ultimele decenii, Linde a primit un număr mare de premii, regăsite în vitrina din zona de recepție a sediului Linde MH din Aschaffenburg. Printre acestea se numără și Business Superbrands Award, care este acordat de Superbrands Germany, cea mai mare organizație de evaluare a mărcilor din lume, care a enumerat Linde MH drept una dintre companiile de top din industria sa din 2020.

Alte premii au fost acordate pentru inovații. Un exemplu este premiul „Best Practice Innovations” al revistei Logistra, al editurii Huss. În acest caz, în 2014 a fost acordat un premiu pentru viabilitatea practică și conceptul inovator al tehnologiei pilelor de combustie, iar un altul a fost acordat în 2020 pentru cele mai recente stivuitoare cu motor termic Linde. În același an, juriul Fork Lift Truck Association (FTLA) a fost impresionat de volanul ergonomic al selectorului de comenzi pentru înălțime joasă Linde N20 C și i-au înmânat râvnitul „Premiu pentru excelență” la categoria „Ergonomie”.

Din ce în ce mai mult, sistemele de asistență și protecție personală atrag atenția premiilor. Un exemplu este „vesta interactivă reflectorizantă pentru protecția persoanelor aflate în traficul din depozit”. Această soluție, unică în industrie, a primit Industry Award 2021, prezentat de WirtschaftsWoche și DEKRA, la categoria „Siguranța la locul de muncă”. Iar lista succeselor nu se termină aici: „interairport Europe 2019 Excellence Award”, „Öko Globe” și „MM Logistik Award” sunt alte astfel de exemple.

Acestora li se adaugă un număr mare de premii de design. De-a lungul anilor, Linde MH a câștigat nu mai puțin de 10 premii „reddot” și 12 „iF Product Design”. De altfel, Linde MH a primit primul iF Design Award în 1985 pentru legendarul model de stivuitor seria 351. În 2018, versiunea roadster a gamei de stivuitoare electrice Linde E20 R – E35 R a fost premiată cu prestigiosul premiu francez de design industrial „Observeur du Design”, care este prezentat anual de asociația de design Agence pour la promotion de la création industrielle (APCI). A urmat în 2019 „German Design Award”, prezentat ca recunoaștere a modelului excepțional de stivuitor proiectat fără stâlp A, care oferă o vizibilitate și mai bună a zonei de conducere și de încărcare.

Nu în ultimul rând, Linde MH și-a dovedit creativitatea în ceea ce privește comunicarea și marketingul. „StaplerCup”, un campionat în care operatorii de stivuitor își pot demonstra abilitățile și promova siguranța ocupațională, a adus companiei numeroase premii de-a lungul anilor – inclusiv „Best of Business (BoB)”, „ECON”, „DPRG”, Premiile „Galaxy” și „PR Report Award Gold”.

MEq
By MEq decembrie 22, 2021 18:50