BKT, cel mai important exportator de anvelope Off-Highway din India, în 2023-24

MEq
By MEq februarie 26, 2024 18:04

BKT, cel mai important exportator de anvelope Off-Highway din India, în 2023-24

BKT, lider global în sectorul anvelopelor Off-Highway, are onoarea să anunțe că a primit prestigiosul premiu Exportator de top pentru anul 2023-24, cu ocazia Zilei Internaționale a Vămii 2024, o ceremonie dedicată sărbătoririi importanței comerțului internațional și onorării activității funcționarilor vamali din întreaga lume, găzduită de Administrația vamală Kandla și Administrația vamală Mundra.

Premiul aduce în prim-plan angajamentul BKT de a promova excelența în domeniul exporturilor, contribuind astfel la progresul și creșterea economică globală. Datorită inovării continue, calității excelente a produselor sale și capacității de a satisface nevoile clienților din întreaga lume, BKT a continuat să se remarce ca lider în producția internațională de anvelope și a fost recunoscută ca cel mai important exportator indian de anvelope Off-Highway, după cum demonstrează datele generale de export ale companiilor indiene.

BKT, cel mai important exportator de anvelope Off-Highway din India, în 2023-24 Premiul a fost înmânat BKT de către Manoj Choudhary, Vicecancelar, Gati Shakti Vishwavidyalaya, Vadodara. El și-a exprimat recunoștința pentru apreciere și a subliniat angajamentul continuu al multinaționalei indiene de a oferi produse și servicii de înaltă calitate clienților săi de pe 5 continente și din 163 de țări, confirmând poziția de lider a BKT pe piața sa.

„Acest premiu prestigios reflectă poziția dominantă a BKT în peisajul exporturilor globale. Această realizare este rezultatul muncii asidue și angajamentului constant al tuturor angajaților noștri, partenerilor de afaceri și clienților care ne-au ales. Pe lângă capacitatea noastră impresionantă de producție de 1.000 de tone pe zi, peste capacitatea oricărui alt producător indian, BKT se mândrește cu un portofoliu de peste 3.600 de produse, care reflectă varietatea noastră de soluții capabile să răspundă fiecărei nevoi specifice a clienților noștri”, a afirmat domnul Arvind Poddar, președinte și director general al BKT.

„Capacitatea noastră de producție instalată nu este doar cea mai vastă, ci și cea mai avansată, datorită folosirii echipamentelor de ultimă generație în toate procesele noastre de producție; acest lucru ne permite să garantăm produse de calitate superioară și să ne confirmăm poziția de lider pe piață”, a mai spus acesta.

Angajamentul față de cercetare și dezvoltare și accentul pe calitatea proceselor de producție se traduc într-o gamă de produse fiabile și durabile, care continuă să stabilească standardul industriei și care au permis BKT să își mențină rolul de pionier în acest sector.

MEq
By MEq februarie 26, 2024 18:04