Beijingul a mai bifat o ediție BICES

MEq
By MEq septembrie 24, 2015 23:39

Beijingul a mai bifat o ediție BICES

A 13-a ediție a târgului internațional BICES (Beijing International Construction Machinery Exhibition & Seminar) s-a desfășurat zilele acestea, între 22 și 25 septembrie, în New Beijing International Exhibition Center, China. Aproximativ 1000 de expozanți au luat parte la acest eveniment, care a pus la dispoziția participanților o suprafață de 150,000 m2.

Deși este un eveniment însemnat, faptul că economia chineză se confruntă cu o perioadă mai delicată a dus la reducerea dimensiunilor târgului BICES față de ultima ediție din 2013. Managerul general al târgului a declarat: „Am făcut eforturi mari pentru a pregăti acest eveniment, dar mediul economic actual din China este unul dificil. Dimensiunile târgului, precum și numărul vizitatorilor din prima zi sunt în scădere față de ediția precedentă, însă calitatea vizitatorilor a crescut. Proporția antreprenorilor profesioniști a crescut și avem reprezentanți ai proiectelor-cheie din Beijing. O schimbare majoră a fost trecerea la un nou centru de expoziții, care este cel mai mare loc de acest gen din nordul Chinei. De asemenea, avantajul desfășurării acestui eveniment în Beijing este că toți marii contractorii își au sediile aici.” Acesta a mai adăugat faptul că următoarea ediție BICES din 2017 este foarte probabil să se țină tot în acest loc.
Printre producătorii chinezi care au expus utilaje și echipamente la acet târg au fost: Shantui, XCMG, LiuGong, SANY, Zoomlion, SDLG, SUNWARD etc., iar în rândul numelor companiilor straine s-au aflat mărci precum: Hitachi, John Deere, JLG, Komatsu, Kawasaki, Haulotte, MOBA, Isuzu, Scania, SSAB, Terex etc.

MEq
By MEq septembrie 24, 2015 23:39