Upgrade în seria K de macarale turn Liebherr

MEq
By MEq mai 17, 2016 19:28

Upgrade în seria K de macarale turn Liebherr

Liebherr a actualizat macaralele turn autoridicătoare 81 K și 65 K, rezultând două utilaje cu o capacitate mai mare și mai flexibile. Capacitățile de ridicare ale ambelor macarale au crescut cu până la 20%, iar braţele le-au fost extinse cu 3 m. Mai mult decât atât, este disponibilă o nouă cabină exterioară.

Modelele 81 K şi 65 K sunt printre cele mai bine vândute macarale turn din gama Liebherr. Performanţele, designul atractiv şi fiabilitatea sunt principalele trei motive datorită cărora circa 1000 de clienţi au achiziţionat până acum una dintre aceste macarale. Capacitatea de ridicare a macaralelor turn autoridicătoare modernizate 81 K.1 şi 65 K.1 poate fi îmbunătăţită temporar cu până la 20%. Graţie funcţiei Load-Plus, nu mai este necesară folosirea unei macarale suplimentare mai mari pentru ridicarea sarcinilor foarte grele.
Prin cuplarea unei extensii, brațul poate fi prelungit cu 3 m, fără efort. Prin comparație cu modelele precedente, aceasta crește raza maximă la 48 m pentru 81 K.1 şi la 43 m pentru 65 K.1. Asta înseamnă că ambele modele turn se apropie de următoarea clasă de macarale. Funcțiile testate în timp ale macaralelor turn vor rămâne în mod normal disponibile după upgradarea celor două modele cu montare rapidă. Printre acestea se numără Speed2Lift, modul de poziționare fină Micromove și sistemul de limitare de operare ABB.
Liebherr a prezentat, de asemenea, şi noua cabină exterioară opţională pentru macarale sale din seria K. În funcție de cerințe, această cabină poate fi instalată rapid și ușor pe orice nouă macara K, folosind propriul cârlig de sarcină. Scara laterală este ușor accesibilă. Datorită poziției sale exterioare, operatorul macaralei are o vedere perfectă asupra şantierului. La nevoie, această cabină poate fi utilizată pe diferite macarale turn autoridicătoare Liebherr.

MEq
By MEq mai 17, 2016 19:28