Crown lansează noi stivuitoare contrabalansate IC și electrice cu sarcini de până la 5,5 t

MEq
By MEq februarie 7, 2023 22:34

Crown lansează noi stivuitoare contrabalansate IC și electrice cu sarcini de până la 5,5 t

Story Highlights

  • Crown lift trucks
  • stivuitoare contrabalansate Crown
  • stivuitoare electrice Crown
  • stivuitoare cu motor termic Crown

Related Articles

Crown și-a extins portofoliul de stivuitoare contrabalansate. Noile echipamente cu patru roți completează gama de modele multifuncționale din seriile SC și FC. Acestea sunt disponibile atât ca stivuitoare electrice (cu baterii de înaltă performanță de 80 V), cât și ca stivuitoare cu motoare cu combustie internă (diesel și GPL). Cu capacități de încărcare ce variază de la 2,0 până la 5,5 tone, acestea sunt capabile să facă față unei game largi de sarcini de manipulare a materialelor, atât în aplicații interioare, cât și în exterior.

„Odată cu lansarea stivuitoarelor din seriile C-B, C-D și C-G, Crown poate furniza acum modelul potrivit pentru orice aplicație din segmentul stivuitoarelor contrabalansate. Acum oferim clienților noștri o gamă completă de soluții care permit fluxuri de lucru fluide și oferă puterea și performanța necesare pentru aplicațiile solicitante”, a explicat Sven Vorreiter, Marketing Product Manager la Crown.

Crown lansează noi stivuitoare contrabalansate IC și electrice cu sarcini de până la 5,5 tDeja bine echipate, modelele de bază pot fi modernizate cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv diferite atașamente și modele de cabină. Clienții pot configura stivuitoarele până în cel mai mic detaliu, în funcție de cerințele specifice.

La fel ca toate echipamentele de manipulare a materialelor de la Crown, modelele din seriile C-B, C-D și C-G sunt robuste și puternice – simbolul fiabilității și eficienței de creștere a productivității. Fiecare motor oferă niveluri impresionante de cuplu, astfel încât stivuitoarele pot transporta fără efort, în rampă, mărfuri și produse grele.

Stivuitoarele din seria C-B sunt complet electrice, acționate de motoare puternice de 80 de volți. Acestea oferă tipul de capacitate de încărcare și stabilitate așteptate în mod normal de la un stivuitor cu motor cu combustie internă, pentru performanțe puternice atât la interior, cât și în exterior. În același timp, ele ajută la reducerea emisiilor de carbon.

Stivuitoarele diesel din seria C-D și stivuitoarele cu GPL din seria C-G sunt proiectate în principal pentru aplicații în aer liber și pe distanțe mai lungi. Având motoare turbo, echipamentele sunt fiabile, eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil și respectă specificațiile stricte ale standardului european de emisii Stage V. La modelele diesel, regenerarea automată a filtrului de particule permite o productivitate și mai mare, deoarece stivuitorul poate fi operat în timpul acestui proces.

Crown lansează noi stivuitoare contrabalansate IC și electrice cu sarcini de până la 5,5 tToate modelele de stivuitoare din seriile C-B, C-D și C-G sunt la fel de impresionante când vine vorba de ergonomia orientată spre aplicație și de confortul ridicat pentru operator. De exemplu, scaunul cu suspensie completă este ușor de ajustat în funcție de preferințele individuale ale fiecărui operator.

Comenzile intuitive și ușor accesibile oferă o experiență de conducere care inspiră încredere și ajută la îmbunătățirea siguranței în muncă. Construcția compactă a catargului și apărătoarea special concepută nu numai că îmbunătățesc stabilitatea și siguranța, dar oferă operatorilor o vedere neobstrucționată în sus și o vizibilitate remarcabilă de jur împrejur. Fiecare dintre aceste caracteristici ergonomice reduce și mai mult efortul și oboseala operatorului, rezultând o muncă productivă și sigură de la început și până la sfârșitul fiecărei ture.

O altă caracteristică remarcabilă a stivuitoarelor contrabalansate Crown este ușurința lor de întreținere. Nu sunt necesare instrumente pentru a accesa rapid toate componentele necesare pentru verificări rapide și întreținere zilnică, reducând semnificativ costul total de proprietate.

MEq
By MEq februarie 7, 2023 22:34