Bauma 2016: Giant aduce un miniîncărcător electric şi numeroase utilaje compacte

MEq
By MEq martie 8, 2016 00:05

Bauma 2016: Giant aduce un miniîncărcător electric şi numeroase utilaje compacte

Giant Machinery va aduce la Bauma o gamă largă de utilaje: miniîncărcătoare, încărcătoare frontale compacte cu braţ telescopic, telehandlere şi ataşamente variate. Însă accentul vă fi pus pe performanţele eco-friendly, odată cu prezentarea miniîncărcătorului electric şi a încărcătorului multifuncţional V761T TELE. Utilajele Giant au performanţe ridicate, iar varietatea de ataşamente folosite le face foarte versatile şi potrivite în multe aplicaţii.

Bauma 2016 va fi prima expoziţie la care vizitatorii vor putea vedea în acţiune miniîncărcătorul electric Giant. Producătorul va face o demonstraţie a conceptului pentru a evidenţia inovaţiile ce vin în întâmpinarea nevoilor clientului – niveluri reduse de zgomot, emisii zero, posibilitatea operării prin telecomandă.
teleskopradlader_telescopic-wheel-loader_telescooplader_v761t-teleUn alt utilaj care-şi va face debutul va fi V761T TELE. Acest încărcător de tipul „tool carrier” este cel mai mare încărcător frontal compact cu braţ telescopic Giant. Este propulsat de un motor diesel Deutz de 776 hp, compatibil cu standardele Stage IIIB/Tier 4F. Cu o înălţime de ridicare de 5.1 m, multifuncţionalul V761T este unic în clasa sa.
În afară de miniîncărcătorul electric vor mai putea fi văzute: un miniîncărcător cu motor diesel de 25 hp (SK251D), încărcătorul frontal compact D254SW Telescopic (înălţime de ridicare de 2.8 m) şi încărcătorul din seria X-TRA, V452T X-TRA HD. Acestora li se va adăuga noul V5003 X-TRA HD, dotat cu un motor Kubota de 50 hp, transmisie hidrostatică, o sarcină de basculare de 3800 kg şi o viteză max. de 28 km/h.
Special pentru sectorul construcţiilor de drumuri, Giant va aduce încărcătoarele D204SW şi D332SWT X-TRA, echipate cu ataşamente pentru lucrări specifice acestui sector. Iar pentru lucrări ce necesită raze mari de acţiune va fi expus manipulatorul telescopic 4548 Tendo, împreună cu o versiune telescopică a încărcătorului compact V5003.
Motto-ul sub care producatorul olandez va expune este „We build what you want”. telehandler_verreiker_telespoklader_4548-tendo-hd

MEq
By MEq martie 8, 2016 00:05