Z55 este cel mai recent excavator compact Gehl

MEq
By MEq noiembrie 24, 2015 13:01

Z55 este cel mai recent excavator compact Gehl

Cel mai nou model de excavator compact al producătorului american Gehl este Z55. Astfel, gama Gehl cuprinde acum nu mai puţin de şase modele, cu mărimi cuprinse în 1,7 şi 8 t, Z55 fiind al doilea ca marime dupa Z80 (de a doua generatie).

Excavatorul compact de 5,5 t este construit în jurul unui motor diesel Yanmar, de 44,9 hp (33,5 kW), la 2400 rpm, certificat Tier IV, ce asigură un bun echilibru între putere şi consum. Folosit în modul de operare ECO, motorul îşi reduce turaţia cu10%, scăzând consumul. Sistemul hidraulic avansat de pe Z55 asigură folosirea de lungă durată şi putere eficientă atunci când e nevoie. La fel şi trenul de rulare, proiectat pentru a fi rezistent în timp şi uşor servisabil. Șenilele au un unghi mic de înclinare, pentru a reduce uzura, oboseala şi deteriorarea.
Z55 este disponibil în două configurații de cabină (deschisă sau închisă), fiind adaptabil pentru medii de lucru specifice. Vizibilitatea este foarte bună în orice direcţie, ceea ce înseamnă o operare eficientă şi sigură a utilajului, iar comenzile sunt amplasate ergonomic. De asemenea, braţul este rezistent şi include caracteristici ce protejează şi extind durata de viață a pieselor și componentelor în mișcare. Excavatorul este compatibil cu o gamă întreagă de ataşamente şi accesorii Edge (brand ce aparţine Grupului Manitou, din care face parte şi Gehl): sfredele, diferite tipuri de cupe, ciocane hidraulice, plăci compactoare, freze cu tambur, dinte scarificator, graifere etc.

MEq
By MEq noiembrie 24, 2015 13:01

OPINION

ELECTRIFICATION