Avant 645i și 650i sunt cele mai recente încărcătoare multifuncționale din seria 600

MEq
By MEq august 9, 2023 17:59

Avant 645i și 650i sunt cele mai recente încărcătoare multifuncționale din seria 600

Avant 645i și 650i sunt cele mai puternice încărcătoare din clasa lor. Dimensiunile și puterea de ridicare ale noilor utilaje sunt în aceeași categorie cu cele ale modelelor anterioare din seria 600, dar motorul este acum nou. Mai exact, puterea din seria 700 se regăsește acum sub capota celor două modele. Motorul diesel Kubota de 33 kW / 44 hp asigură suficientă putere și cuplu pentru lucrările ce necesită o forță mare de tracțiune sau o turație crescută.

Producătorul finlandez se mândrește cu utilaje a căror eficiență depășește modelele concurente, în aceeași gamă de dimensiuni. Actualul standard european de emisii Stage V pentru motoarele diesel de pe utilajele mobile non-rutiere necesită un convertor catalitic și un filtru de particule la motoarele de peste 19 kW. Astfel, Avant este primul producător care a adus pe piață astfel de încărcătoare în această clasă de dimensiuni.

Avant 645i și 650i sunt cele mai recente încărcătoare multifuncționale din seria 600• Modelele Avant 645i și 650i sunt cele mai compacte încărcătoare multifuncționale de pe piață cu motoare Stage V / Tier 4 Final de peste 26 hp.
• Modelele 645i (cu o singură viteză) și 650i (cu două trepte) sunt echipate cu un motor diesel Kubota V1505CRT. Motorul turbo cu common rail în 4 cilindri, de 1498 cmc, are o putere de 33 kW / 44 hp. Catalizatorul de oxidare și filtrul de particule gestionează procesul de post-tratare a gazelor de evacuare și nu sunt necesari aditivi (AdBlue).
• Debitul maxim de ulei al sistemului hidraulic auxiliar este de 75 l/min, ceea ce este unic pentru un încărcător din această clasă de mărimi. Noile încărcătoare pot rula aproape orice atașamente/unelte de lucru acționate hidraulic de la Avant.
• Transmisia hidrostatică cu un motor de antrenare hidraulic pe fiecare roată este o caracteristică obișnuită a încărcătoarelor multifuncționale compacte Avant. Avant 645i este echipat cu motoare cu 1 viteză (viteza max. de deplasare 13 km/h), în timp ce 650i are motoare cu 2 viteze (viteza max. de deplasare de 25 km/h).
• Datorita masei proprii reduse (1620/1630kg), încărcătoarele sunt ușor de transportat și nu deteriorează suprafețele cu gazon.

Noile încărcătoare au o cabină deschisă certificată standard ROPS/FOPS. Atât cabina L, cât și cea mai recentă cabină GT de la Avant, care este complet unică în această clasă de dimensiuni, sunt disponibile opțional. Izolarea modernei cabine GT la zgomot și vibrații este excelentă. La versiunea de cabină închisă, încălzirea și ventilația sunt eficiente, ergonomia este bună, iar geamurile mari oferă un confort superior operatorului.

Avant 645i și 650i sunt cele mai recente încărcătoare multifuncționale din seria 600Conceptul familiar Avant garantează o muncă eficientă: direcția articulată permite viraje fără urme de anvelope, iar operatorul poziționat în partea din față a șasiului are o vizibilitate perfectă asupra atașamentului și asupra zonei de lucru. Centrul de greutate coborât, împreună cu articulația rigidă ce nu permite balansul lateral, mărește stabilitatea utilajului și asigură o înălțime mai mare de basculare a cupei.

Caracteristic utilajelor Avants, brațul telescopic de ridicare este standard pe noile modele. Lungimea de extensie este de 600 mm, iar înălțimea maximă de ridicare a brațului este de 2,84 m la bolțul plăcii de cuplare a atașamentului. Acest lucru permite, de exemplu, încărcarea în camioane și descărcarea sarcinilor de la înălțime. Sistemul hidraulic de autonivelare a brațului menține automat sarcina orizontală când brațul este ridicat sau coborât.

Seria 600 beneficiază de placa de atașare rapidă Avant a uneltelor de lucru ce permite blocarea hidraulică rapidă. Furtunurile hidraulice ale uneltei de lucru sunt conectate ușor la un conector multiplu, la fel ca la toate utilajele Avant.

Gama de unelte de lucru Avant este una dintre cele mai extinse din lume, din care peste 200 de atașamente sunt disponibile și pentru seria 600. Avant este un încărcător foarte versatil și util pentru multe segmente de clienți: întreținere și amenajare peisagistică, agricultură, construcții, demolări etc.

MEq
By MEq august 9, 2023 17:59