BKT își extinde semnificativ producția la fabrica din Bhuj

MEq
By MEq martie 7, 2022 13:09

BKT își extinde semnificativ producția la fabrica din Bhuj

Începând din martie, unitatea de producție BKT din Bhuj își extinde semnificativ capacitatea de anvelope radiale agricole, pentru a satisface cererea în creștere la nivel mondial. Fabrica BKT din Bhuj va adăuga 50.000 de tone metrice la capacitatea sa de producție de anvelope.

BKT a lansat deja prima anvelopă agricolă radială la noua sa fabrică extinsă din Bhuj. Acest proiect reprezintă punctul culminant al unei investiții de 95 de milioane de euro.
BKT a reușit să realizeze acest lucru într-un timp record de mai puțin de un an de la operațiunile inovatoare care au demarat pe 22 mai 2021. Prin aceasta, Grupul este gata să adauge o nouă filă în istoria sa de dezvoltare. În următoarele 6 luni, noua extensie a fabricii (întinsă pe cca. 48,500 m2) își va atinge capacitatea de producție completă de 50.000 de tone metrice.

Extinderea semnificativă a producției de anvelope este o alegere strategică pentru BKT, pentru a putea satisface creșterea globală a cererii de anvelope, venită în special din sectorul agricol.
„Cererea mondială de anvelope agricole este în creștere Există un indiciu puternic că, în acest sector, creșterea este aici pentru a rămâne și, în conformitate cu viziunea companiei de creștere și calitate, extinderea actuală ar îndeplini așteptările clienților noștri fideli. Într-unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a văzut lumea în urma pandemiei din 2021, am adoptat o strategie care ne-a ajutat să satisfacem chiar și cei mai pretențioși clienți și să livrăm produse conform cerințelor acestora. Simțim cu adevărat că este timpul să acționăm și să facem tot posibilul pentru a ne îndeplini angajamentul față de nevoile în creștere ale clienților noștri. Această extindere este răspunsul nostru la cererea globală”, a afirmat Arvind Poddar, președinte și director general al BKT.

Încă de la început, BKT a fost înființată cu o misiune dinamică de „expansiune și creștere continuă cu produse de înaltă calitate”, iar această activitate este în concordanță cu obiectivul său de a deveni unul dintre cei mai importanți producători din lume.

Această unitate de producție încorporează tehnologie de ultimă generație în termeni de dotare cu utilaje și infrastructură, inclusiv la nivel de bunăstare a angajaților. Fabrica este situată în Bhuj, în statul Gujarat, India, la o distanță de aproximativ 60 km de portul Mundra, cu acces la Marea Arabiei. Acest lucru îi facilitează livrarea produselor BKT în peste 160 de țări din întreaga lume.

MEq
By MEq martie 7, 2022 13:09