Arvind Poddar, CEO-ul BKT, in TIA Hall of Fame

MEq
By MEq iulie 31, 2018 14:19

Arvind Poddar, CEO-ul BKT, in TIA Hall of Fame

Pe 25 iulie 2018, Roy Littlefield, Vicepreședintele Executiv al Tire Industry Associations (TIA), asociația americană a industriei anvelopelor, a anunțat oficial numele câștigătorilor Hall of Fame Award 2018, cea mai înaltă distincție a TIA și una dintre cele mai prestigioase distincții ale industriei anvelopelor la nivel mondial. Arvind Poddar, Președinte și Director General al Balkrishna Industries Limited (BKT), unul dintre principalii producători de anvelope Off-Highway, cu sediul în India, va intra oficial în Hall of Fame-ul asociației, cu ocazia Tire Industry Honors Awards Ceremony. Evenimentul va avea loc la Paris Las Vegas Hotel pe 29 octombrie, cu o zi înainte de deschiderea show-ului SEMA 2018, cel mai important târg pentru sectorul auto de specialitate și pentru piața pieselor de schimb și a accesoriilor, organizat în Las Vegas.

Tire Industry Association (TIA) a fost fondată în 1920 în Statele Unite. Debutând ca organizație națională, TIA este astăzi o organizație non-profit care operează la scară mondială și care reprezintă toate sectoarele industriei anvelopelor. Asociația se angajează să consolideze imaginea industriei anvelopelor, promovând siguranța, formarea și instruirea, organizând conferințe, oferind suport, certificări și publicații pentru sector.

TIA Hall of Fame datează din anul 1985, an în care au fost desemnate primele celebrități ale industriei anvelopelor. TIA Hall of Fame are drept scop să onoreze și să perpetueze numele unor personalități eminente, ale căror realizări remarcabile au adus faimă industriei anvelopelor, cauciucului și transporturilor. Premiul reprezintă cea mai mare distincție a Asociației și este acordat anual protagoniștilor din industria anvelopelor – producători, inventatori, furnizori, dealeri sau din sectorul reșapării.

„Nu pot să nu consider anunțul acestui prestigios premiu- îndrăznesc să spun cel mai prestigios premiu- al industriei anvelopelor ca pe o mare onoare care mă umple de mândrie, atât pe plan personal cât și pe plan profesional”, declară Arvind Poddar, Președinte și Director General al BKT. – „Fără nicio îndoială, acesta este un moment extraordinar și reprezintă o mare realizare pentru dezvoltarea mea personală și pentru cariera mea profesională. Este, de asemenea, o confirmare a pasiunii și a angajamentului care ghidează toate proiectele noastre și pe toți oamenii din compania noastră, cu scopul de a fi un exemplu pentru generațiile viitoare”.

MEq
By MEq iulie 31, 2018 14:19