Anvelopa Nokian Armor Gard 2 se adresează lucrărilor de excavare în medii urbane

MEq
By MEq iunie 27, 2018 20:13

Anvelopa Nokian Armor Gard 2 se adresează lucrărilor de excavare în medii urbane

Nokian Heavy Tyres a lansat o nouă anvelopă cu caracteristici inovatoare pentru aplicațiile de excavare din mediile urbane. Astfel, Nokian Armor Gard 2 deschide o nouă eră în lucrările de excavare din orașe.

Executarea săpăturilor în zonele urbane ridică unele probleme: cum oferi siguranță și stabilitate chiar și în cele mai solicitante lucrări sau cum poți împiedica uzura rapidă a pneurilor atunci când tranzițiile on-road de la un șantier la altul sunt lungi. Pentru a răspunde acestor întrebări, echipa de dezvoltare de la Nokian Heavy Tyres propune anvelopa premium de ultimă generație Nokian Armor Gard 2.

Nokian Armor Gard 2 prezintă o stabilitate mai bună și o durată de viață mai lungă comparativ cu anvelopele anterioare Armor Gard. Este cu 25% mai rigidă (pe verticală) – acest design robust al carcasei permite lucrări de excavare optime și stabile. De asemenea, noul design mai lat al benzii de rulare Nokian Armor Gard 2 reduce presiunea de contact și face anvelopele mai rezistente la uzură. Acest lucru, combinat cu o cantitate mai mare de cauciuc cu 12% în componența anvelopei îi conferă o viață mai lungă și durabilitate chiar și pe asfalt.
Nokian Armor Gard 2 este un exemplu al procesului de inovare. Forma anvelopei cu un profil rectangular mai pronunțat duce stabilitatea la un alt nivel. Cu Armor Gard 2, tranzițiile on-road de la un șantier la altul sunt mai ușoare. Manevrarea este precisă chiar și în cele mai grele aplicații.

Caracteristici
– se comportă excelent în tranzitii pe distanțe lungi.
– banda de rulare mai lată și continutul de cauciuc cu 12% mai mare față de generația anterioară de anvelope Armor Gard asigură o durată de viață mai lungă.
– chenarele inserate maximizează răcirea anvelopei și durabilitatea carcasei.
– indicatorul adâncimii benzii de rulare ușurează monitorizarea condiției anvelopei
Anvelopa Armor Gard 2 este disponibilă în dimensiunile 10.00-20 și 11.00-20.

MEq
By MEq iunie 27, 2018 20:13