Același nume. Putere mai mare. Brokk 60 II

MEq
By MEq septembrie 11, 2015 15:46

Același nume. Putere mai mare. Brokk 60 II

De la lansarea sa în 2013, Brokk 60 a devenit un partener extrem de apreciat pe multe şantiere din lume. Şi pentru că producătorul său a vrut să-l îmbunătățească și mai mult, i-a dat şi mai multă putere: +10%. Dar asta este doar una dintre îmbunătățiri.

Noutatea modelului Brokk 60 II constă în upgrade-ul sistemului hidraulic, care crește puterea ataşamentului mașinii. Acest lucru face ca cea mai mică unitate din gama Brokk să fie un adevărat campion în ceea ce priveşte raportul putere-greutate. În plus, manevrarea mașinii a fost îmbunătăţită, pentru a se descurca mai bine în spaţii limitate, mişcările noului Brokk 60 fiind acum mai uşoare şi mai precise decât înainte.

Upgrade-ul performanțelor s-a realizat fără a afecta caracterul compact al mașinii, trăsătură care l-a făcut un robot pentru demolări atât de popular în lume. Şi-a păstrat aceeaşi masă (500 kg) și aceleaşi dimensiuni (doar 597 mm lățime și 874 mm înălţime). Deşi e folosit în principal în industria construcțiilor, poate fi ideal şi în alte aplicații în care spațiul este limitat, cum ar fi tuneluri mici sau în industria procesării materialelor.

„Ne face plăcere să anunţăm lansarea versiunii modernizate a lui Brokk 60. Lucrăm încontinuu la îmbunătăţirea maşinilor noastre şi căutăm mereu să aducem pe piaţă cele mai bune produse posibile. Prin urmare am decis să facem un upgrade pentru acest robot încă de la începutul ciclului său de viaţă”, a afirmat Martin Krupicka, Preşedinte şi CEO al Brokk.
Brokk are o experienţă de aproximativ 40 de ani în proiectarea şi fabricarea roboţilor pentru demolări comandaţi de la distanţă.

MEq
By MEq septembrie 11, 2015 15:46