6 noi mașini se alătură liniei de 20 de utilaje LiuGong, acoperind fiecare aplicație majoră

MEq
By MEq martie 19, 2019 10:46

6 noi mașini se alătură liniei de 20 de utilaje LiuGong, acoperind fiecare aplicație majoră

LiuGong și Dressta vor prezenta la Bauma 2019 o gamă de 20 de utilaje, proiectate pentru cele mai dificile condiții de operare. Această gamă demonstrează capacitatea companiei de a oferi mașini pentru fiecare aplicație majoră; minerit, carieră și agregate, demolări, manipularea materialelor, utilități, amenajare teritorială, construcții de drumuri și agricultură. Cele șase utilaje noi care își fac debutul la Bauma au fost inspirate de colaborarea strânsă cu clienții. Acestea sunt: încărcătoare frontale pe roți, excavatoare, un autogreder, un stivuitor și două noi buldozere Dressta.

Noul excavator cu rază compactă 909 ECR
Noul model 909 ECR este un exemplu al abordării centrate pe clienți a companiei LiuGong. Proiectat în strânsă colaborare cu clienții din Marea Britanie, acest utilaj cu rază compactă este complet nou și a fost conceput pentru a umple o nișă în piața britanică de închiriere. Având o stabilitate excelentă, 909ECR este un excavator extrem de versatil care permite utilizarea unei game largi de atașamente, de la cupe la ciocane hidrauice, în aplicații urbane și de construcții de drumuri.

Noul excavator pentru demolări 950
Pentru aplicațiile grele de demolare, LiuGong propune noul excavator de demolare 950. Acest utilaj este rezultatul unei consultări extinse cu clienții și colaborării strânse cu partenerii Kocurek UK. Este un exemplu perfect al capacității LiuGong de a-și adapta și dezvolta mașinile în funcție de lucrările clientului. Feedback-ul pozitiv se observă în stabilitatea îmbunătățită a mașinii și brațul mai puternic, cu o înălțime de operare de 30 m.

Designul brațului permite schimbarea configuației standard cu cea ”high reach” (de lucru la înălțime) și invers în cca. 30 min. Acest design modular este de peste 20 de ani în producție, fiind încorporat în peste 700 de unități care lucrează în domeniu, pe mașini de bază de la 20 până la 150 t. Confortul și siguranța operatorului sunt prioritare la acest excavator pentru aplicații de demolare. Cabina este modificată, geamul frontal fiind înlocuit cu sticlă laminată din 5 straturi și extins și la nivelul plafonului, pentru o vizibilitate optimă a operatorului atunci când manevrează atașamente la înălțime. Cabina înclinabilă este certificată ROPS / FOPS, iar camera retrovizoare este standard.

Noul încărcător frontal 848H cu transmisie Ergo
Versatilitatea este o cerință obligatorie pentru clienții care operează în aplicațiile de manipulare a deșeurilor și reciclare. Modelul 848H cu o nouă transmisie Ergo oferă flexibilitatea folosirii diferitelor atașamente, având putere maximă, emisii minime și un mediu de operare sigur și confortabil. Noul motor Cummins QSB6.7 împreună cu transmisia cu 5 trepte, cu convertizor de cuplu blocabil în echiparea standard, respectă cerințele Stage 4. Sistemul hidraulic cu senzor de sarcină și transmisia auto shift asigură timpi de ciclu rapizi. Productivitatea este îmbunătățită de utilizarea unei cuple rapide.

Un nou încărcător frontal 856H cu motor Stage V
Cu un nou motor Stage V, modelul 856H aduce performanță în manipularea materialelor și încărcarea agregatelor. Pe lângă respectarea ultimelor reglementări europene privind emisiile, clienții au remarcat vitezele de încărcare și transport și rapiditatea ciclului V. Odată cu noul 856H, LiuGong oferă un utilaj care mută mai mult, consumând mai puțin. Vitezele de transport și ale ciclului V sunt în mod constant ridicate, datorită motorului Stage V, punților cu discuri umede, transmisiei în 5 trepte și convertorului de cuplu cu blocare. Joystick-ul ergonomic îmbunătățește confortul operatorului și crește productivitatea totală. Amortizoarele de șoc din silicon îmbunătățesc calitatea la deplasare în cele mai dificile terenuri.

Noul încărcător frontal 890H pentru piața europană
890H e promisiunea LiuGong de „utilaje dure”. Pentru aplicațiile care necesită ridicări de mare capacitate, 890H oferă mai multă putere pentru un consum mai mic. Motorul Cummins Stage 4 dezvoltă mai multă putere la turații reduse, maximizând cuplul. Transmisia power shift și sistemul hidraulic avansat cu senzor de detectare a sarcinii se combină pentru a furniza forța de rupere superioară, viteză și agilitate. Eficiența este îmbunătățită și mai mult de funcția Intelligent Power Cut Off, care optimizează frânarea și asistă sistemul hidraulic în reducerea consumului de combustibil. 890H vine cu îmbunătățiri și în ceea ce privește siguranța și confortul șoferului.

Noul autogreder 4180D
Noul greder 4180D este un utilaj complet nou și poartă ADN-ului de design LiuGong. Echipa de design industrial din Marea Britanie a lucrat îndeaproape cu clienții și operatorii pentru a regândi tradiționalul autogreder. Mașina rezultată are vizibilitate panoramică de 324° datorită unei cabine unice cu 5 stâlpi, cu un singur stâlp tip C, și un interior complet nou, care impune referința pentru confort și eficiență. Au fost introduse noi materiale rezistente la impact, pentru a asigura o distribuție mai bună a greutății și a crește gradul de reciclare. În plus, accesul pentru întreținerile de rutină a fost îmbunătățit, pentru a reduce timpii de inactivitate.

Noul stivuitor electric 2016A-T
Noul stivuitor LiuGong 2016A-T utilizează sisteme electrice avansate, fiind o referință de eficiență, performanță și confort pentru operator. LiuGong aduce acum o mașină care oferă operatorului un spațiu de lucru cu 15% mai mare. Accesul pentru întreținerile de rutină a fost, de asemenea, îmbunătățit printr-o capotă cu deschidere la 90°. Grupul motopropulsor fiabil înglobează componente de înaltă calitate.

Noul buldozer TD-15 cu motor Stage V
Noile buldozere pe șenile TD-15 și TD-25 sunt un exemplu perfect al colaborării cu clienții. Echipa britanică de design industrial, împreună cu centru R&D au efectuat cercetări ample înainte de a proiecta aceste noi mașini. TD-15 este o mașină complet nouă, care beneficiază de un sistem de propulsie Stage V și a fost proiectat pentru o versatilitate maximă prin cea mai extinsă gamă de structuri de șasiu și lame. Noua direcție cu senzor de sarcină oferă un control mai precis al lamei și al scarificatorului și reduce consumul de combustibil cu până la 10%. TD-15 beneficiază, de asemenea, de un nou design al cabinei, care îmbunătățește considerabil confortul, siguranța și vizibilitatea operatorului, având o suprafață vitrată cu 30% mai mare și incluzând camere retrovizoare.

Noul buldozer TD-25
Ca și în cazul lui TD-15, și TD-25 este un utilaj complet nou, la care vizibilitatea și siguranța au fost mult îmbunătățite, având o cabină cu geamuri mai mari (+30%) și camere retrovizoare incluse. Noul design de tren de rulare asigură operatorului un confort unic, în special în condiții extreme de teren stâncos, și oferă tracțiune și productivitate de top în clasa sa. Mediul operatorului a fost îmbunătățit radical datorită cabinei presurizate. O atenție deosebită a fost acordată ergonomiei operaționale pentru a crește eficiența și a reduce oboseala. Îmbunătățiri sunt și la nivel de suspensie și hidraulică, fiind reduse zgomotul și vibrațiile. Buldozerele Dressta cu puteri de la 78 la 536 hp sunt robuste, au un mediu de operare îmbunătățit și o tehnologie dovedită, oferind productivitate în toate aplicațiile.

MEq
By MEq martie 19, 2019 10:46