Yanmar a introdus pe piață două noi motoare industriale diesel puternice

MEq
By MEq mai 30, 2018 23:06

Yanmar a introdus pe piață două noi motoare industriale diesel puternice

Yanmar a dezvoltat două noi motoare diesel industriale de mare putere, care produc până la 155kW, conforme cu norma de emisii Stage V, pe care le-a prezentat în aprilie la Intermat 2018. Odată cu adăugarea noilor modele 4TN101 și 4TN107, linia de motoare diesel Yanmar s-a extins, compania poziționându-se central pe piața motoarelor diesel de mare putere.

Motoarele diesel industriale și marine trebuie să respecte norme stricte privind emisiile pe diferite piețe, oferind o economie de combustibil superioară și o eficiență generală, fiabilitate și durabilitate, pentru a satisface clienții din ziua de azi. Motoarele 4TN101 și 4TN107 sunt rezultatul experienței vaste pe care Yanmar o are în dezvoltarea tehnologiei de ultimă generație a motoarelor diesel, demonstrând angajamentul companiei de a produce cele mai bune motoare diesel de mare putere – eficiente în ce privește consumul de combustibil – pe care piața le solicită. Pe lângă aceste unități nou dezvoltate, Yanmar va continua să ofere motoare diesel compacte superioare care să răspundă nevoilor tuturor clienților din clasa de până la 56 kW.

Yanmar 4TN101

Caracteristici:
1. Cel mai bun consum din clasa lor
Prin implementarea tehnologiei avansate de combustie, cultivată de-a lungul anilor de fabricare a motoarelor diesel industriale și marine, motoarele Yanmar obțin reduceri ale consumului de combustibil de aproximativ 10% comparativ cu un motor de dimensiuni similare cu aceeași putere. Îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil are ca rezultat o perioadă mai lungă de funcționare și contribuie la economii financiare semnificative pe parcursul ciclului de viață.
2 Densitate mare de putere
Yanmar a produs un motor cu rigiditate ridicată, conceput pentru o putere mare. Modelul 4TN107 este echipat cu un turbocompresor în două etaje, care îi conferă o putere de vârf de 34 kW/L.
3. Cuplu de excepție
Datorită tehnologiei Yanmar avansate de combustie și aplicării turbocompresorului, ambele motoare oferă un cuplu superior pentru a satisface cerințele unei game largi de domenii industriale, precum construcții, agricultură și manipularea materialelor. În plus, modelul 4TN107 cu turbocompresor în două etaje poate atinge un cuplu maxim de 805Nm.

Yanmar 4TN107

4. Dimensiuni compacte
Profilul compact al motorului ia în considerare nevoile producătorilor de vehicule, îmbunătățind caracteristicile de instalare. Tehnologia proprie de reducere a gazelor de evacuare Yanmar are ca rezultat un sistem de post-tratare mai compact, care îmbunătățește vizibilitatea exterioară și nivelul de confort al operatorilor mașinilor.
5. Timpi maximi de disponbilitate
Motoarele Yanmar utilizează un filtru de particule diesel (DPF) pentru reducerea conținutului de particule în suspensie (PM), precum și un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR) pentru reducerea emisiilor nocive. Aceste tehnologii, care au fost perfecționate, le permit modelelor 4TN101 și 4TN107 să respecte normele europene Stage V. Cu aceste sisteme, clienții își pot opera utilajele, chiar și la altitudine ridicată sau în condiții de temperatură scăzută, indiferent că lucrează cu sarcini ușoare sau grele.
6. Gamă largă de puteri
Motoarele 4TN101 și 4TN107 au puteri cuprinse între 55 și 105 kW și de la 90 până la 155 kW, permițându-le clienților să le folosească într-o varietate de utilaje cu diverse necesități de putere.

MEq
By MEq mai 30, 2018 23:06