Yale își schimbă numele în Yale Lift Truck Technologies

MEq
By MEq iunie 5, 2023 15:40

Yale își schimbă numele în Yale Lift Truck Technologies

Yale Materials Handling își schimbă numele în Yale Lift Truck Technologies. Procesul de rebranding reflectă accentul pus de companie pe tehnologia ce stă la baza funcționării stivuitoarelor în depozite și în operațiuni intralogistice. Rebrandingul subliniază modul în care Yale răspunde condițiilor schimbătoare ale pieței, subliniind în același timp punctele sale forte în furnizarea de soluții pentru nevoile clienților.

Yale își schimbă numele în Yale Lift Truck Technologies“Peisajul intralogistic se află într-un moment de creștere și inovare, în special în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Pe măsură ce lanțurile de aprovizionare se dezvoltă tot mai repede, Yale evoluează pentru a oferi suport și soluții personalizate clienților. Astfel, denumirea Yale Lift Truck Technologies reflectaa modul în care noi evoluăm odată cu clienții pentru a furniza soluțiile potrivite aplicațiilor lor”, a spus Stewart Murdoch, Senior Vice President, Managing Director – EMEA, Hyster-Yale Group.

Noul nume de marcă se bazează pe o filozofie de design inteligent și pe integrarea tehnologiei. Aceasta reflectă moștenirea de 100 de ani a Yale în proiectarea și fabricarea tehnologiilor de încredere pentru stivuitoare, tehnologii care continuă să evolueze pentru a face față provocărilor cu care se confruntă industriile de astăzi.

Ca parte a procesului de rebranding, a fost creat un nou logo cu o nouă identitate vizuală pentru Yale Lift Truck Technologies. Litera “Y” a fost stilizată sub forma “cutiilor” pe care Yale le manipulează pentru clienții săi, iar “săgețile” reprezintă dorința sa de a-i ajuta să crească productivitatea, reducând costurile.

Yale are o istorie îndelungată în industria stivuitoarelor. Compania oferă o linie completă de stivuitoare și echipamente de depozitare, stivuitoare robotizate, diverse opțiuni de echipamente electrificate, tehnologie de asistență pentru operator și soluții specifice clientului.

MEq
By MEq iunie 5, 2023 15:40