WEtrac crește eficiența și reduce costurile plăcilor compactoare reversibile Weber MT

MEq
By MEq februarie 12, 2018 18:21

WEtrac crește eficiența și reduce costurile plăcilor compactoare reversibile Weber MT

Soluțiile telematice devin din ce în ce mai importante pentru companiile de construcții, oferind o modalitate unică de a optimiza utilizarea echipamentelor. Weber MT aduce acum această tehnologie în rândul echipamentelor sale de compactoare a solului ghidate manual. Numele noului sistem este WEtrac. Atunci când această tehnologie este combinată cu protecția activă pentru motor MDM, duce managementul flotei la un nivel complet nou.

WEtrac, soluția de telemetrie a datelor echipamentelor de la Weber MT, a fost proiectată pentru seriile CR 6 – CR 9 de plăci compactoare de sol reversibile. Sistemul vine instalat din fabrică.
Soluția telematică are la bază protecția activă pentru motor MDM. Disponibil ca funcție care se poate adăuga opțional, modulul de pornire include E-start și contor orar și verifică în mod constant parametrii cheie ai motorului, precum presiunea/nivelul uleiului de motor, gradul de depuneri de pe filtrul de aer sau tensiunea bateriei. WEtrac analizează aceste date ale mașinii și le transmite către un portal web folosind un semnal celular GSM furnizat de partenerul Weber MT, Trackunit.

Această tehnologie oferă informații relevante despre utilizarea plăcii compactoare în timp real – convenabil, cu un click de mouse sau direct pe smartphone-ul utilizatorului. Acest nivel de transparență cu privire la starea echipamentului contribuie la extinderea duratei de viață. Sistemul îi va reaminti utilizatorului prin e-mail sau SMS despre următoarea dată de service, permițându-i să planifice viitoarea vizită în service. Această protecție înlatură defecțiunile motorului cauzate de întreținerea insuficientă.

Un alt avantaj al WEtrac este protecția împotriva furtului. Funcția îi permite operatorului să stabilească un perimetru virtual (virtual fence) pentru fiecare echipament, direct de pe display sau de pe portalul web. Dacă mașina iese sau este mutată din perimetrul predefinit, managerul flotei primește o alertă. Localizarea actuală a echipamentului este identificată prin GPS și transmisă prin intermediul semnalului celular.

Sistemul WEtrac este disponibil atât pentru plăcile compactoare de sol Weber MT cu protecție pentru motor MDM, cât și pentru echipamentele dotate cu cel mai recent sistem de compactare COMPATROL 2.0. Această versiune a sistemului COMPATROL dispune de protecție pentru motor MDM ca parte integrantă.

MEq
By MEq februarie 12, 2018 18:21