Wacker Neuson, distins cu iF Design Award

MEq
By MEq februarie 17, 2016 09:38

Wacker Neuson, distins cu iF Design Award

Excavatorul compact ET90 şi cilindrii compactori din seria RD de la Wacker Neuson au fost distinşi cu faimosul iF Design Awards 2016, la categoria „Vehicles”.

Designul excavatorului ET90 impresionează prin liniile sale simple, ce subliniază aspectul modern al maşinii. Corpul voluminos împrumută excavatorului un aspect robust și lasă impresia de rezistență. Conturul capotei permite o bună vizibilitate și conferă mașinii un aer dinamic. Cabina este caracterizată de ferestre mari și un interior generos. Toate comenzile sunt grupate intuitiv pentru a ușura funcționarea mașinii.
La rândul lor, cilindrii compatori din seria RD au un design contemporan. Platforma ergonomică a operatorului accentuează puterea și performanța mașinii. Capota înclinată adaugă mașinii un aspect dinamic și îmbunătățește vizibilitatea operatorului. Masca frontală gri poate fi îndepărtată complet și servește ca suport de întreținere. Vizibilitatea dincolo de tambur și zona de lucru sunt îmbunătăţite considerabil de panta laterală a secțiunii frontale. Elementele de control sunt destinate să asigure o manevrare intuitivă și ușoară a maşinii.
WN_image_RD18_P01_700x466_07e99bbc9d

MEq
By MEq februarie 17, 2016 09:38