CNH, acord cu Sumitomo

MEq
By MEq mai 30, 2014 16:19

CNH, acord cu Sumitomo

CNH Industrial – constructorul de echipamente pentru construcții ce deține brandurile Case și New Holland – a semnat un acord cu Sumitomo pentru a construi excavatoare Sumitomo în unitățile sale de producție. Acordul privind licența tehnologică și furnizarea de componente va viza construirea de excavatoare pe șenile, cu modele cuprinse în 13 și 35 t, proiectate de Sumitomo Heavy Industries, producția noilor modele fiind așteptată să înceapă la jumătatea lui 2016.

Înțelegerea extinde, de asemenea, și acordul existent Global Product Supply (OEM) dintre CNH Industrial și Sumitomo (S.H.I.) Construction Machinery pentru aprovizionarea cu excavatoare din fabricile Sumitomo. De altfel, Sumitomo este furnizor de componente pentru rețeaua globală de distribuție a CNH Industrial încă din 1992, pentru modelele între 7 si 80 t.

„Acest nou pas va consolida în continuare parteneriatul dintre cele două companii”, a afirmat Richard Tobin, CEO al CNH Industrial și Brand President al Case si New Holland Construction. El a mai adăugat faptul că, acum, CNH Industrial a finalizat tranziția de la o strategie cu doi furnizori la una ce presupune un partener global unic, după dizolvarea acordului anterior cu Kobelco. „Acest nou acord de licențiere se bazează pe relația noastră de succes pe termen lung cu Sumitomo. El confirmă intenția CNH Industrial de a investi și de se alinia celor mai mari jucători din industrie, pentru a furniza clienților din întreaga lume echipamente de construcții care oferă în mod constant performanță și productivitate „, a mai spus Tobin.

MEq
By MEq mai 30, 2014 16:19