Wacker Neuson devine partener Titan Machinery

MEq
By MEq august 30, 2021 09:57

Wacker Neuson devine partener Titan Machinery

Producătorul german de utilaje pentru construcții și agricultură și totodată unul dintre cei mai importanți constructori de astfel de utilaje la nivel European – Wacker Neuson – va fi adus în România de către Titan Machinery în mai multe etape, fiecare cuprinzând diferite segmente de utilaje. Cu o tradiție de aproape două secole în dezvoltarea mașinilor industriale, tradiție ce reprezintă excelența tehnică germană de fabricare, Wacker Neuson produce astăzi o gamă largă de utilaje, divizată în două mari grupe: echipamete ușoare și utilaje compacte. Producătorul are sediul central în nordul orașului München și fabrici în Germania și în Austria.

Titan Machinery România a început așadar să aducă în România primele utilaje compacte pentru construcții Wacker Neuson, cum ar fi mini-încărcătoare articulate, dumpere și mini-excavatoare pe roți, iar în ceea ce privește segmentul pentru agricultură, fermierii din România vor putea achiziționa, în scopuri zootehnice, încărcătoare frontale compacte.

Potofoliul deja consacrat de utilaje pentru construcții al Titan Machinery România va fi însă completat de dumperele Wacker Neuson. În România dumperele sunt mai puțin populare, însă, în Europa de Vest, aproape ca nu se găsește un șantier fără un astfel de utilaj. Totodată, acest portofoliu al Titan Machinery va fi completat și de mini-excavatoarele și mini-încărcătoarele complet electrice de la Wacker Neuson.

Prin acest parteneriat, Titan Machinery continuă o expansiune înalt susținută pe piața românească de construcții, completându-și oferta cu utilaje dedicate unor segmente de activitate moderne sau tot mai greu de satisfăcut. Amintim aici parteneriatul complex deschis anul trecut cu segmentul de utilaje EvoQuip al marelui producător american Terex Corporation, segment ce cuprinde seriile de concasoare, stații de sortare și benzi transportoare dedicate activităților de reciclare a materialelor rezultate în urma demolărilor.

Anul acesta, Titan Machinery a deschis un parteneriat nou și cu producătorul de utilaje electrice KOVACO Electric, acoperind astfel un segment de mini-încărcătoare frontale compacte, complet electrice, atât pentru înterior cât și pentru exterior.

Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. În România, Titan Machinery oferă o gamă completă de utilaje pentru construcții de la CASE CE: încărcătoare, excavatoare pe roţi sau şenile, buldozere, încărcătoare telescopice, mini-încărcătoare sau buldo-excavatoare, livrând de asemenea orice tip de accesoriu necesar unor activităţi cu un grad mare de specializare. Toate punctele de lucru din România au fost dotate cu ateliere mobile, cu aparatură de service certificată CASE Construction, acestea fiind disponibile permanent pentru intervenţiile de urgenţă.

MEq
By MEq august 30, 2021 09:57