Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipale

MEq
By MEq ianuarie 4, 2024 18:16

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipale

Story Highlights

  • Ford Trucks
  • camioane pentru constructii Ford Trucks
  • camioane transport Ford Trucks
  • vehicule specializate Ford Trucks
  • vehicule municipale Ford Trucks

Related Articles

Istoria Ford Trucks în industria camioanelor a început în 1960, odată cu seria F600, iar de atunci, producătorul continuă să introducă pe piață vehicule fabricate integral în Turcia, adresându-se diferitelor segmente, de la camioane pentru construcții și transport pe distante lungi până la vehicule pentru servicii municipale și aplicații specializate.

Datorită caracteristicilor de design, clienții își pot personaliza camionul în cel mai eficient și economic mod, în funcție de propriile nevoi de operare.

La noi în țară, numeroase companii și instituții publice își bazează operațiunile pe marca Ford Trucks, datorită soluțiilor eficiente și serviciilor post-vânzare. Sunt vehicule durabile și calificate pentru servicii de transport, construcții și utilități, fabricate la standarde înalte și certificate pentru utilizarea pe piețele reglementate din Europa.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleFord Trucks oferă mai multe tipuri de suprastructuri adaptate diferitelor nevoi ale clienților. Costurile de operare reduse și motorul Ford Ecotorq asigură o profitabilitate crescută în activitățile urbane, regionale și specializate. În categoria vehiculelor municipale, Ford Trucks oferă o gamă extinsă de produse. Aici se încadrează:

Autogunoiere
Camioanele pentru colectarea gunoiului în mediile urbane sunt disponibile în configurații 4×2, 6×2, 8×2, 6×4 și 8×4, fiind capabile să transporte containere de gunoi de până la 31 m3. Opțiunile de ampatament variază de la 3800 până la 5200 mm, pentru o manevrabilitate optimă, confort la condus și eficiența consumului de combustibil în condiții de utilizare urbană.

Automăturătoare
Automăturătoarele cu aspirație, destinate utilizării pe străzi, piste și alte drumuri de acces vin într-o configurație 4×2 cu o capacitate a suprastructurii de până la 9 m3. Permit conducerea comodă, având suspensie pneumatică spate și fiind compatibile cu diverse soluții de suprastructură. Transmisia manuală Eaton cu 9 trepte asigură îmbunătățirea performanțelor vehiculului, a eficienței consumului de combustibil și a duratei de exploatare.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleAutobasculante
Potrivite pentru utilizare în condiții severe, autobasculantele vin în configurații 4×2, 6×2, 8×2, 6×4 și 8×4 cu suprastructuri basculabile cu capacități de la 28 până la 50 m3. Manevrabilitatea este ușurată de opțiunile de ampatament ce variază de la 3600 la 5100 mm. Camioanele frânează puternic chiar și atunci când sunt încărcate complet, sunt rezistente în teren accidentat, permit controlul tracțiunii și asigură stabilitatea conducerii.

Vehicule pentru deszăpezire
Camioanele cu plug de zăpadă Ford Trucks sunt disponibile în configurații 4×2, 6×2, 6×4 și 8×4, cu lame de trei metri și echipamente de împrăștiat sare (sărărițe) cu capacități de până la 9 m3. Aceste camioane au ceea ce este necesar pentru a face treaba, chiar și în cele mai dure condiții meteo. Disponibile într-o gamă de ampatamente de la 3800 la 5100 mm, au șasiu conceput special pentru atașarea unei lame de zăpadă. Motorul Ecotorq le oferă puterea de care au nevoie pentru a-și asuma orice sarcină. Indiferent cât de dure sunt condițiile de drum, camioanele oferă un control excelent al tracțiunii, chiar și în spații înguste.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleCamioane frigorifice de distribuție
Camioanele frigorifice Ford Trucks sunt disponibile în configurații 6×2 și 8×2. Remorcile cu temperatură controlată de pe aceste camioane rigide au o capacitate de încărcare de până la 50 m³, împreună cu diferite opțiuni suplimentare. Acestea asigură livrarea rapidă a mărfurilor proaspete, de la alimente și băuturi până la produse farmaceutice și nu numai. Indiferent dacă sunt folosite pe distanțe scurte sau lungi, gama de lungimi de șasiu, puterea motorului și opțiunile de axă asigură un transport sigur și fiabil. Modelele cu sarcină utilă mai mare pot fi echipate și cu suspensie pneumatică.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleAutocisterne de apă
Disponibile în configurații 4×2, 6×2, 8×2, 6×4 și 8×4, autocisternele de apă Ford Trucks pot transporta rezervoare cu capacități de până la 18.000 litri. Gama de opțiuni de ampatament de la 3800 la 5200 mm face ca aceste autocisterne să aibă performanțe dinamice de condus, o cabină confortabilă și o manevrabilitate excelentă în spații înguste, atât pe drum, cât și în teren accidentat.

Autocisterne de combustibil
Autocisternele de combustibil aprobate ADR vin în configurații 4×2, 6×2,6×4, 8×2 și 8×4, fiind camioane sunt complet proiectate pentru transportul mărfurilor periculoase. Au capacități de până la 27.000 litri (34.000 litri GPL//30.000 litri GNL) și suportă remorci cu o capacitate de până la 50.000 litri. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță, aceste autocisterne sunt proiectate pentru o eficiență remarcabilă a frânării și sunt echipate cu sisteme de frânare inteligente și retardere hidraulice. Indiferent de condițiile de drum, aceste camioane oferă performanțe dinamice de condus împreună cu o eficiență excelentă a consumului de combustibil. Designul cockpit-ului permite o vedere excelentă a drumului, împreună cu o experiență confortabilă de condus pe distanțe lungi. Șasiul poate fi adaptat cu ajustări modulare pentru a permite cisternelor să transporte produse specifice.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleAutovidanje
Camioanele Ford dotate cu echipament de vidanjare sunt disponibile în configurații 4×2, 6×2, 8×2,6×4 și 8×4. Acestea pot suporta tank-uri de apă uzată cu o capacitate cuprinsă între 7.000 și 18.000 litri. Apele uzate pot fi extrase direct în rezervor pentru colectarea eficientă a deșeurilor. Frâna de motor integrată standard și retarderul hidraulic opțional asigură o siguranță optimă pe șosea, în timp ce transmisia automată oferă șoferilor controlul de care au nevoie. Gama de opțiuni de ampatament poate varia în funcție de dimensiunile suprastructurii.

Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipaleAutopompe de beton
Autopompele de beton Ford Trucks sunt disponibile în configurații 4×2, 6×4 și 8×4, cu brațe de distribuție cu lungimi de la 38 la 47 metri. Designul robust al autoșasiului oferă performanțe de top pentru a răspunde nevoilor specialiștilor din industria betonului.

Camioanele au o manevrabilitate ridicată, chiar și în teren accidentat și pe șantierele cu spațiu limitat, împreună cu diferite opțiuni de ampatament lung. Raza brațului pompei permite distribuția betonului pe distanțe și înălțimi mari. Modelele de configurație 4×2 sunt potrivite și pentru uz urban.

Autospeciale de pompieri
Autospecialele de pompieri Ford Trucks pot fi echipate cu autoscară de intervenție la înălțime, ce ajunge până la 30 de metri. Aceste mașini de intervenție sunt proiectate pentru funcționalitate maximă. Camioanele suportă rezervoare de apă cu o capacitate de până la 6000 litri.

Hidrocurățitoare pentru rețele de canalizare
Suprastructurile specializate destinate lucrărilor de hidrocurățare a rețelelor de canalizare sunt construite pentru o gamă de structuri urbane (precum diametrele rețelei de canalizare). Versatilitatea gamei Ford Trucks, de la construcții și transport până la servicii municipale

Ele oferă funcționalitate și performanță remarcabile în operațiuni specializate de hidrocurățare și transport reziduuri. Configurațiile de șasiu sunt 4×2, 6×2, 8×2, 6×4 și 8×4, cu ampatament de până la 5200 mm. Funcția de aspirare cu înaltă performanță și capacitatea de încărcare utilă de 8.000 până la 18.000 de litri (inclusiv rezervoare pentru apă curată și apă uzată) permit curățarea eficientă a apelor uzate și extragerea reziduurilor în rezervor.

Distribuitoare de asfalt
Autoșasiurile Ford Trucks echipate cu echipament termorezistent pentru transportul amestecului de asfalt sunt disponibile în configurații 4×2, 6×2, 6×4, 8×2 și 8×4.

Aceste vehicule durabile sunt echipate pentru aplicarea precisă și uniformă a asfaltului, incluzând efectuarea de reparații cu asfalt, distribuția asfaltului, împrăștierea pietrișului și acoperirea combinată a suprafeței. Pot avea capacități ale suprastructurii de până la 16.000 litri.

MEq
By MEq ianuarie 4, 2024 18:16