Case CE introduce noua Serie SV de buldoexcavatoare – The Legendary King

MEq
By MEq septembrie 26, 2021 16:54

Case CE introduce noua Serie SV de buldoexcavatoare – The Legendary King

CASE Construction Equipment a lansat noua Serie SV de buldoexcavatoare, ce are în spate o istorie de peste 60 de ani (Case introducea, în 1957, primul buldoexcavator construit în producția de serie). Seria SV înlocuiește precedenta Serie ST și beneficiază acum o nouă cabină mărită, ce integrează comenzi îmbunătățite, un nou motor FPT Stage V, păstrând cele mai bune caracteristici și performanțe din clasa sa. Aceste caracteristici oferă avantaje precum: un confort mai mare pentru operator, o productivitate sporită, emisii reduse și un cost total de proprietate mai redus, toate susținute de CASE Service Solutions.

„Noua Serie SV este cea mai performantă, productivă, economică și fiabilă gama a noastră de buldoexcavatoare”, a spus Egidio Galano, Product Management Director, CASE Construction Equipment, Europa. „Am reproiectat complet cabina, pentru un confort optim al operatorului, am introdus un motor FPT Stage V cu economii semnificative de emisii, fără a compromite performanța, și oferim caracteristici unice, precum cupla rapidă integrată ce face parte dintre cele mai bune specificații din clasă.”

Câștiguri de productivitate prin confortul superior și controlul utilajului
Cabina complet reproiectată și restilizată (la interior/exterior) este mai lată, oferind mai mult spațiu pentru picioare la rotirea scaunului operatorului (când schimbă între operarea cupei de încărcare și operarea brațului de excavare) și permite un acces superior înăuntru. Reproiectarea consolei din partea stângă plasează rezervorul ștergătorului sub una dintre noile unități de depozitare, permițând reumplerea comodă prin ușa din stânga.

„Operatorii care au parte de confort în cabină sunt mai productivi, iar noua Serie SV de buldoexcavatoare are multe îmbunătățiri care aduc câștiguri de productivitate”, continuă Galano. „Frâna de parcare relocată, noua opțiune de vitezometru, comutatoarele regrupate de pe consola din dreapta, noul comutator F-N-R integrat în maneta de control a încărcătorului (de pe modelul cu transmisie Power Shift), noul comutator rotativ de pe joystick pentru operarea extinsă a balansierului și manetele relocate ale stabilizatoarelor – toate contribuie la economisirea timpilor de lucru.”

Siguranța operatorului a fost îmbunătățită gratie noilor geamuri laterale spate, care oferă o vizibilitate mai mare și sunt mai puțin costisitoare de înlocuit. Caracteristicile suplimentare de siguranță includ o reducere de 3db a zgomotului în cabină (până la 74 db), comparativ cu modelul anterior, și mutarea claxonului pe schimbătorul de viteze din stânga, la unitățile cu transmisie Power Shift.

Confortul și nevoile operatorilor au fost adaptate si prin includerea a 2 port-uri USB, un port de 12v pe tabloul de instrumente, un suport pentru telefonul mobil, cea mai nouă tehnologie Bluetooth și o capacitate de stocare de 4 ori mai mare decât la precedenta serie.

Eficiență, emisii reduse și TCO – gratie unui motor avansat FPT Stage V
Parteneriatul dintre CASE si FPT a avut ca rezultat un nou motor F36 Stage V care oferă aproape imposibilul – emisii reduse fără pierderi ale performanței și fiabilitate îmbunătățită, reducând costul total de proprietate (TCO). Motorul a fost special conceput pentru operațiuni cu sarcini medii, tipic buldoexcavatoarelor.

FPT Industrial a dezvoltat un sistem de post-tratare specific optimizat pentru utilaje compacte. Sistemul compact High Efficiency SCR2 (Hi-eSCR2) este conceput pentru aplicații cu cicluri de lucru ce generează, de obicei, temperaturi scăzute ale emisiilor și includ cicluri frecvente „stop and go”. Sistemul EGR cu rată redusă permite reducerea oxizilor de azot (NOx) folosind un SCR cu dimensiuni compacte, în timp ce tehnologia optimizată a filtrului de particule (DPF) asigură eliminarea ridicată a particulelor în suspensie (PM) la temperaturi scăzute de operare. Toate aceste beneficii, combinate cu modul ECO, generează economii ale consumuri de combustibil de până la 10%.

Motorul cu injecție common rail de 3,6 litri, 16v 1800 bar, cu turbocompresor WG, oferă performanțe de vârf (de până la 82 kW și 460 Nm), păstrând aceeași configurație extrem de compacta ca modelele anterioare. Tehnologia eficientă EGR cu rată redusă și modul ECO (controlat de operator) îmbunătățesc eficiența și productivitatea.

Costurile de operare au fost reduse la minimum printr-un interval de înlocuire a uleiului la 500 de ore, o pompă cu volum variabil care asigură ulei doar atunci când este nevoie și un sistem de post-tratare fără întreținere (ATS). Sistemul unic Hi-eSCR2 nu necesită întreținere, având costuri de operare reduse și timpi zero de nefuncționare pentru înlocuirea filtrului sau curățare mecanică în primele 8000 de ore.

Timp extins de funcționare cu CASE Service Solutions
Pentru a creste productivitatea, profitabilitatea și durata de funcționare a noii Serii SV de buldoexcavatoare, CASE a creat o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate – denumită CASE Service Solutions – ce susține experiența clienților cu utilajele CASE.

Instrumentul complet de management al flotei CASE SiteWatch permite geolocalizarea, securitatea flotei pe baza tehnologiei geo-fences, alerte de utilizare neautorizată și raportare flexibilă. Aceasta include indicatori-cheie de performanță (KPI), cum ar fi: consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare și timpii de repaus. Astfel, productivitatea și profitabilitatea pot fi monitorizate și optimizate. Datele sunt ușor accesibile printr-un portal.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele telemetrice utilizate de echipa CASE Uptime Center pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanțele utilajului. Pentru reducerea timpului de nefuncționare, este posibilă o acțiune corectivă rapidă, deoarece dealerii accesează de la distanță datele utilajului și iau măsuri corective mai rapid. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și în creșterea timpului de funcționare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt disponibile ca opțiuni pe noua Serie SV.

Clienții sunt mai liniștiți cu tehnologiile CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis. CASE Care este un program de întreținere planificat standard, ce implica piese și lubrifianți autentici. Programul este susținut de asistența, logistica și expertiza tehnică a rețelei de dealeri CASE. CASE Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis își propune să prevină defecțiunile majore, optimizând fiabilitatea activelor și extinzând durata de viață a utilajelor.

CASE Service Solutions este conceput pentru a menține utilajele clienților în stare optimă, cu timpi maximi de funcționare, fără costuri neprevăzute și cu rentabilitate optimizată. Soluția este disponibilă pe anumite piețe, având în curând disponibilitate la nivel european.

„Această ultimă Serie SV de la CASE este precedată de peste 60 de ani de inovație, ceea ce a adus buldoexcavatoarelor CASE numele neoficial «The King»”, explică Galano. „CASE a fabricat primul buldoexcavator în serie în 1957, urmat îndeaproape de primul model cu motor diesel, în 1959. Au urmat multe alte premiere, cu tehnologii precum ride control, transmisie powershift și flexibila cuplă rapidă integrată, o funcție de bază chiar și pe modelele actuale.”

MEq
By MEq septembrie 26, 2021 16:54