Economie de costuri și siguranță sporită cu miniîncărcătoarele electrice Firstgreen

MEq
By MEq septembrie 26, 2023 11:30

Economie de costuri și siguranță sporită cu miniîncărcătoarele electrice Firstgreen

Firstgreen Industries a actualizat una dintre funcțiile de securitate din gama sa de produse Elise, pentru a oferi mai multă siguranță și eficiență pe șantier. Acum, operatorii utilajelor full-electrice Firstgreen pot folosi un semnal sonor intermitent activat permanent pe miniîncărcătoarele Elise. Alarma e activă la deplasarea în orice direcție – înainte, înapoi sau în jurul axei sale.

Economie de costuri și siguranță sporită cu miniîncărcătoarele electrice FirstgreenActivarea alarmei este simplă; trebuie contactat dealer-ul local, solicitând activarea acestei funcții prin instrumentul de service (service tool). Odată configurată, poate fi activată fie atingând pictograma „siren” de pe display-ul din cabină, fie prin intermediul aplicației mobile ușor de utilizat. Acest upgrade aduce siguranță maximă pentru personalul din jurul utilajului.

Miniîncărcătoarele electrice Firstgreen (cunoscute inițial sub numele Kovaco Electric) vin cu o serie de avantaje față de utilajele tradiționale (cu motor diesel) și reprezintă noua generație de utilaje pentru lucrări de construcții, agricultură sau demolare.

Economie de costuri și siguranță sporită cu miniîncărcătoarele electrice FirstgreenComparativ cu skid steerele diesel, acestea vin cu unele avantaje-cheie, precum:
– Costuri de operare mai mici
Miniîncărcătoarele Elise și MiniZ sunt 100% electrice. Acest lucru nu înseamnă doar zero emisii, ci și costuri de operare semnificativ mai mici (utilizatorii economisesc cateva mii de euro/an cu costurile pentru combustibil). Cu o singură încărcare, utilajul lucrează o zi (tură) întreagă. Iar încărcarea se face convenabil de la o priză obișnuită, eliminând grija logisticii combustibililor fosili.

– Operare silențioasă
Utilajele cu un motor diesel tradițional nu produc doar emisii, ci și zgomot. Utilajele electrice funcționează aproape silențios, ceea ce le face ideale pentru uzul în aplicații agricole, în zonele urbane aglomerate (centre istorice) sau în incinte (în lucrări de demolare). De asemenea, sunt mult mai confortabile pentru operatori (care nu mai trebuie să petreacă toată ziua într-o cabină zgomotoasă și vibrantă precum a unui utilaj diesel).

– Zero emisii locale
Modelele Elise și MiniZ nu produc emisii locale. Datorită acționării electrice, operatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la ventilație, în timpul lucrărilor în medii închise (la interior). De asemenea, riscul scurgerilor fluidelor de operare este eliminat, deoarece nu există ulei de motor, lichid de răcire sau motorină.

Economie de costuri și siguranță sporită cu miniîncărcătoarele electrice Firstgreen– Cost redus și întreținere ușoară
Un alt avantaj incontestabil al utilajelor electrice FGI (Firstgreen Industries) este ușurința întreținerii. Deoarece au aproximativ o treime din piesele mobile ale unui utilaj diesel standard și nu necesită întreținerea unui motor complex cu ardere internă, întreținerea de bază se poate face fără unelte specializate. Chiar și întreținerea bateriei este foarte simplă (trebuie doar urmate ciclurile corecte de încărcare și completarea cu apă distilată).

– Dimensiuni compacte și manevrabilitate
Skid steerele electrice Firstgreen au un design mai mic și mai compact decât modelele cu motor diesel, permițându-le să se deplaseze în spații înguste și să fie manevrate cu ușurință în jurul obstacolelor. Acest lucru le face ideale pentru proiectele de demolare interioară. Cu o lățime de doar 79 cm, MiniZ poate trece cu ușurință prin spațiul unei uși standard, astfel încât să se potrivească aproape oriunde. Ambele modele (Elise și MiniZ) pot fi operate și de la distanță, astfel încât să lucreze fără teamă în medii periculoase.

MEq
By MEq septembrie 26, 2023 11:30