Un nou turn de lumină Atlas Copco: QLB 02

MEq
By MEq septembrie 7, 2015 16:53

Un nou turn de lumină Atlas Copco: QLB 02

Atlas Copco a lansat un nou turn de lumină pentru evenimente, spații publice și uz general în construcții. Cu patru corpuri de iluminat cu halogenuri metalice de 400W, noul QLB 02 poate ilumina în condiţii de siguranţă şi în mod eficient o suprafaţă de până la 2000 m2.

QLB 02 and QEP construction application

QLB 02 and QEP construction application

Noul turn de lumină oferă flexibilitate, permițând conectarea cu ușurință la orice sursă de energie – generator electric sau direct la rețea. Corpurile de iluminat individuale pot fi ajustate manual pentru a oferi lumină numai acolo unde este nevoie, asigurând astfel eficiența energetică și reducerea costurilor inutile. Pentru şantiere mari, pot fi conectate la o singură sursă de alimentare până la patru turnuri de lumină QLB 02. Un timer programabil opţional le permite utilizatorilor să aleagă unul dintre cele 84 de programe on/off pentru cerințele de iluminat dorite – inclusiv capacitatea de a programa lumina să se aprindă singură dimineața și să se oprească seara.

Noul turn de lumină QLB 02 este proiectat pentru a fi simplu şi flexibil în orice punct de lucru. Mai mult, este atât de compact încât pot fi transportate într-un camion până la 32 de unităţi odată – se arată într-o afirmaţie oficială a companiei scandinave. Având sistem manual de ridicare, catargul de 7 metri se poate ridica la înălțimea dorită pentru a obține luminozitatea maximă. Cei patru stabilizatori se asigură că turnul de lumină este ferm, pe teren plat sau denivelat, putând rezista la vânturi de până la 80 km/h.

MEq
By MEq septembrie 7, 2015 16:53