Un nou model de macara autoridicătoare în gama Hup de la Potain

MEq
By MEq octombrie 13, 2016 12:33

Un nou model de macara autoridicătoare în gama Hup de la Potain

La sfârşitul lui septembrie, Manitowoc a avut numeroşi oaspeţi din rândul clienţilor săi importanţi şi al dealerilor din Europa la fabrica sa din Niell Tanaro, Italia, unde a fost lansată noua macara Potain Hup 40-30. Acesta este al doilea model din noua gamă Potain Hup, după Hup 32-27, lansat în primăvară la Bauma.

Noul model Hup 40-30 este o macara turn autoridicătoare, expusă şi ea în premieră la Munchen, dar ca prototip. Face parte din noua generaţie de macarale autoridicătoare ce înlocuieşte seria Igo, beneficiind de un design inovator şi numeroase caracteristici tehnologice.

Jean-Pierre Zaffiro, global product director Potain, spune că Hup 40-30 reprezintă o nouă eră în materie de macarale autoridicătoare, noile tehnologii oferindu-i o versatilitate mai mare decât până acum. ”Suntem lideri în dezvoltarea de macarale autoridicătoare, iar noul nostru model Hup 40-30 demonstrează acest lucru”, a explicat el. „Am introdus mai multe caracteristici noi în gama Hup care vor creşte viteza, eficiența şi versatilitatea pentru clienții noștri. Aceste progrese vor crește cu siguranță randamentul investiției.”

Vizitatori fabricii Niella Tanaro au putut vedea numeroasele upgrade-uri ale unităţii de producţie de aici, finalizate pe parcursul anului trecut. Manitowoc a investit semnificativ în echipamente și noi metode de fabricaţie pentru a îmbunătăți mai mult calitatea și a aduce mai multă eficiență, inovație și standardizare în proiectarea de macarale.
„Această fabrică este una dintre cele mai moderne unităţi de producţie Manitowoc şi foloseşte un program standardizat integrat de producţie cunoscut sub denumirea «The Manitowoc Way»”, a afirmat Diego Borgna, SVP, global manufacturing pentru macarale turn.

MEq
By MEq octombrie 13, 2016 12:33