Un nou generator portabil de la Himoinsa, compact, ușor de transportat și fonoizolat

MEq
By MEq iulie 9, 2018 14:09

Un nou generator portabil de la Himoinsa, compact, ușor de transportat și fonoizolat

Himoinsa lansează noul model HYA3-5 M5 – un generator portabil care oferă o putere de 4,4 kVA în PRP, cu un consum redus de combustibil și o durată lungă de funcționare care îl fac unul dintre cele mai competitive modele de pe piață.

Noul model din gama portabilă Himoinsa – generatorul HYA3-5 M5 – încorporează un motor Yanmar L100N5 cu un sistem electric de pornire. Acesta furnizează o putere de până la 4.4 kVA în PRP și include un panou de comandă cu un set de două ieșiri Schuko 16A 2P + T pentru o conectare rapidă și ușoară; e perfect pentru aplicații domestice ad hoc și ca o completare la flotele companiilor de închiriere, ai căror clienți solicită echipamente mai mici pentru magazine mici și case.
Versiunea sa de construcție fonoizolată are un strat de vată minerală de înaltă densitate cu grosimea de 30 mm pentru a reduce emisiile de zgomot la 65 dB (A), făcându-l cel mai silențios model din gama portabilă. De asemenea, are un rezervor de combustibil de 20 l, cu posibilitatea de alimentare externă, și un timp de funcționare continuă de aproximativ 14 ore.

Designul compact, dimensiunea mică și cârligul de ridicare superior fac aceste unități ușor de deplasat. Pentru un transport optim poate fi încorporat un kit mobil opțional. În plus, designul lor atent analizat include o carcasă cu un unghi larg de deschidere, asigurând un acces facil pentru întreținere.
Modelul HYA3-5 este disponibil într-o versiune cu carcasă fonoizolată și se alătură celor 30 de generatoare cu puteri între 3 kVA și 10,6 kVA pe care Himoinsa le comercializează. Gama portabilă include modele care rulează la frecvențe de 50 Hz și 60 Hz pentru a se adresa nevoilor diferitelor piețe.

MEq
By MEq iulie 9, 2018 14:09