Trimble oferă sistemul Grade Control pentru rotoare basculante Engcon

MEq
By MEq decembrie 21, 2016 14:12

Trimble oferă sistemul Grade Control pentru rotoare basculante Engcon

Trimble şi Engcon au anunţat luna trecută că sistemul Trimble GCS900 Grade Control poate fi folosit acum împreună cu rotoare basculante Engcon pentru excavatoare. Sistemul de control Trimble oferă operatorilor de excavatoare precizie în ghidarea rotorului basculant Engcon, având ca rezultat economii de timp şi combustibil.

Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei Trimble Dimensions, desfăşurate între 7-9 noiembrie 2016. Atunci când rotoarele basculante Engcon sunt utilizate împreună cu sistemul Trimble GCS900 Grade Control, poziția și orientarea cupei sunt întotdeauna vizibile, indiferent de unghiul cupei. Operatorul poate vedea înălțimea și rotirea cupei, astfel încât atașamentul poate fi mai eficient atunci când este folosit în aplicaţii de excavare în masă, nivelare fină și în lucrări în spații înguste.

„Colaborând îndeaproape cu Trimble, am făcut disponibil sistemul de ghidare de înaltă precizie pentru rotoarele basculante Engcon”, a declarat Fredrik Jonsson, manager de dezvoltare la Engcon. „Clienţii pot obţine avantaje majore în ceea ce priveşte productivitatea și precizia atunci când un rotor basculant Engcon este utilizat împreună cu sistemul Trimble GCS900 Grade Control.”

„Suntem încântaţi de posibilitatea interconectării sistemului de control al mașinii Trimble cu cel de rotor basculant Engcon”, a declarat Scott Crozier, director de marketing al diviziei de Inginerie Civilă şi Construcţii de la Trimble. „Atunci când operatorii primesc îndrumări precise în cabină cu privire la poziția de înclinare și rotire a cupei, săpăturile pot fi efectuate mai rapid și mai productiv.”

Sistemul Trimble GCS900 Grade Control pentru rotoare basculante Engcon este disponibil acum la nivel global prin intermediul reţelei de distribuţie SITECH.

MEq
By MEq decembrie 21, 2016 14:12