Terex lansează sistemul de suprimare a prafului, Aquamist

MEq
By MEq martie 12, 2021 16:48

Terex lansează sistemul de suprimare a prafului, Aquamist

Producătorul global de soluții de ridicare și procesare a materialelor, Terex, lansează „Aquamist by Terex” – un sistem de suprimare a prafului care este acum disponibil pentru toate mărcile sale ce au ca obiect de activitate procesarea materialelor: EvoQuip, Fuchs, Powerscreen, Terex Ecotec, Terex Finlay, Terex MPS și Terex Washing Systems.

Tunul atomizor (sistemul de suprimare a prafului) „Aquamist by Terex” oferă o îmbunătățire față de procedeele obișnuite de stropire, pentru a gestiona eficient acumularea prafului și a proteja mai bine lucrătorii de pe șantiere, utilizând un ventilator de mare capacitate care produce picături fine de apă (cu dimensiuni între 10-150 microni diametru). La această dimensiune, ceața fină se combină cu ușurință cu particulele de praf de dimensiuni similare și le precipită (pentru că ceața „plutește” mai mult decât apa pulverizată convențional, acoperind și învelind norul de praf mai eficient).

„Este acceptat la nivel global că praful în suspensie care se formează pe șantiere poate contribui semnificativ la bolile respiratorii. Pe măsură ce legislația tot mai strictă intră în vigoare la nivel global, pentru a atenua aceste efecte, este necesar un control mai eficient al prafului. Sistemul nostru Aquamist va sprijini mai bine operațiunile pe șantiere și ne va consolida angajamentul de a le face un mediu mai sigur și mai sănătos”, a spus Paul Kearney, vicepreședinte Parts & Solutions, Terex Materials Processing.

MEq
By MEq martie 12, 2021 16:48