Trelleborg expune la Steinexpo anvelope pentru construcții și medii extreme de lucru

MEq
By MEq august 24, 2017 15:11

Trelleborg expune la Steinexpo anvelope pentru construcții și medii extreme de lucru

Trelleborg Wheel Systems va prezenta calitatea și fiabilitatea anvelopelor sale solide și pneumatice la Steinexpo 2017. Printre produsele expuse se vor afla cele mai recente anvelope pneumatice radiale și diagonale ale companiei pentru încărcătoare și autogredere, precum și anvelope solide pentru medii extreme de operare.

Pentru medii extreme precum reciclarea metalelor, stațiile de transfer de deșeuri și operațiunile miniere subterane, anvelopele solide Trelleborg oferă soluții durabile, rezistente la tăiere, care elimină timpii de nefuncționare cauzați de pene și tăieturi laterale. Aceste anvelope solide oferă, de asemenea, un confort excelent la deplasare datorită designului patentat al deschiderii eliptice. Acest lucru ajută la reducerea uzurii utilajului și a oboselii operatorului, pentru o funcționare mai sigură și mai lungă.

Trelleborg va expune, de asemenea, anvelopele pneumatice premium pentru încărcătoare și gredere. Aceste anvelopele „all steel” radiale asigură o rezistență optimă și o productivitate maximă. Oferind o tracțiune îmbunătățită pe nisip, noroi și pietriș, dar reducând vibrațiile pe beton și asfalt, acestea oferă o calitate și o fiabilitate de încredere, indiferent de condițiile de teren sau de vreme.

„Trelleborg a ținut întotdeauna să ofere produse de cea mai bună calitate, în special pentru industria construcțiilor”, a declarat James Pick, Marketing Communications Director la Trelleborg Wheel Systems. „Credem că „Excelența începe aici” și vom demonstra această excelență prin seriozitatea și calitatea revoluționară a produselor pe care le expunem la Steinexpo.”

MEq
By MEq august 24, 2017 15:11