Leica Geosystems creşte productivitatea cu noua serie de senzori inteligenţi MSS400

MEq
By MEq martie 9, 2017 20:33

Leica Geosystems creşte productivitatea cu noua serie de senzori inteligenţi MSS400

Leica Geosystems, lider în industria tehnologiei de măsurare și captare a realității, a anunţat lansarea seriei de senzori Leica MSS400. Asigurând viteză, performanță, precizie și productivitate (SP), senzorii seriei MSS400 încorporează tehnologia SP, ce permite săparea mai rapidă fără pierderea preciziei, la viteze mai mari, pentru o productivitate mai mare a soluției de control al excavatorului.

Senzorii seriei MSS400 permit operatorului să lucreze mai rapid, menținând în același timp o precizie avansată la viteze mai mari, pe şantiere dificile în care productivitatea este esențială. Acest lucru reduce timpul și consumul de combustibil. Oferind o citire precisă într-un interval de mișcare de 360 de grade, noii senzori permit operatorilor să folosească sistemul de excavare iCON fără a avea puncte moarte.

Tehnologia de măsurare inerțială încorporată de senzori și combinată cu giroscoape și accelerometre oferă cea mai receptivă tehnologie de senzori de pe piață, pentru a îmbunătăți acuratețea săpării și a crește per ansamblu viteza operatorului în finalizarea lucrărilor. Operatorul poate continua să lucreze chiar și cu pierderea temporară a semnalelor de la stația de bază. Soluția inovatoare îmbunătățește semnificativ performanța, reduce modificările costisitoare de updatare și crește timpul de funcționare atunci când acoperirea GNSS este slabă sau când se pierd temporar semnalele de corecție.

„Echipamente grele de construcții necesită senzori care pot funcţiona cu precizie în orice mediu, iar tehnologia potrivită poate face o diferență semnificativă la nivelul performanțelor unui excavator”, a declarat Nick Guadagnoli, manager de program Earth Moving Solutions la Leica. „Conceput pentru aplicații de excavare, senzorii seriei MSS400 sunt cei mai rezistenţi, cei mai fiabili și precişi de pe piață, permiţând antreprenorilor să finalizeze proiectele înainte de termen și în cadrul bugetului.”

Revoluţionând sectorul de măsurare și supraveghere de aproape 200 de ani, Leica Geosystems creează soluții complete pentru profesioniștii din întreaga lume. Compania este cunoscută pentru produsele sale premium și dezvoltarea de soluții inovatoare, în diverse industrii, precum cea aerospațială și de apărare, siguranță și securitate, construcții și fabricație.

MEq
By MEq martie 9, 2017 20:33