Transpaleți Linde cu platformă pliabilă pentru eficiență în operațiuni de transport și încărcare/descărcare

MEq
By MEq noiembrie 27, 2023 17:15

Transpaleți Linde cu platformă pliabilă pentru eficiență în operațiuni de transport și încărcare/descărcare

Story Highlights

  • Linde MH
  • ELMAS Romania
  • transpaleti electrici Linde
  • T16P si T20 P
  • Linde compact pallet trucks

Related Articles

Cu modelele T16 P și T20 P, Linde Material Handling (MH) introduce doi noi transpaleți compacți cu platformă de operator pliabilă. Oferind o capacitate de încărcare de 1,6 și 2,0 t și o lățime de doar 720 mm, echipamentele sunt destinate pentru a fi utilizate într-o gamă largă de aplicații și sunt potrivite pentru lucrul în spații înguste. Datorită vitezei de până la 8,5 km/h, capacității de a aborda rampe de până la 20% și noilor caracteristici de confort și siguranță, acestea permit transportul rapid eficient al mărfurilor pe distanțe scurte și medii, precum și în operațiunile de încărcare și descărcare. Transpaleții sunt disponibili cu baterii plumb-acid sau litiu-ion de ultimă generație. Managementul flotei și conectivitatea asigură o operare productivă și un service eficient.

Transpaleți Linde cu platformă pliabilă pentru eficiență în operațiuni de transport și încărcare/descărcare„Spațiile înguste reprezintă o provocare atunci când vine vorba de încărcarea și descărcarea camioanelor sau de zonele adiacente de distribuție a mărfurilor”, spune Peter Klug, Product Manager Warehouse Technology Germany la Linde MH. „Atunci când operează între paleți, în zona de încărcare a camioanelor sau de-a lungul culoarelor provizorii din zonele de manipulare a mărfurilor, operatorii trebuie să aibă echipamentul 100% sub control. Prin urmare, ei apreciază echipamentele compacte, ergonomice, care le permit să lucreze în siguranță și rapid”, explică Klug. Cu Linde T16 P și Linde T20 P, există acum două echipamente nou dezvoltate gata pentru deplasarea rapidă a mărfurilor la rampa camionului și pe distanțe scurte-medii de transport.

„Platforma pliabilă permite operatorului să conducă echipamentul, ceea ce economisește timp și energie. Oriunde paleții trebuie manevrați cu o precizie, platforma și barele laterale pot fi pliate în cel mai scurt timp”, explică managerul de produs. În portofoliul Linde, modelele T16 P și T20 P reprezintă legătura dintre echipamentele cu operator pietonal și modelele de înaltă performanță cu platformă pliabilă sau fixă (performanța lor este concepută pentru a satisface cerințele din aplicațiile ușoare-medii, oferind confort și siguranță premium). În plus, noii transpaleți sunt disponibili cu diverse opțiuni de baterii și sisteme electronice și de conectivitate de ultimă generație.

Transpaleți Linde cu platformă pliabilă pentru eficiență în operațiuni de transport și încărcare/descărcarePersonalizați pentru anumite aplicații
Motorul AC trifazat de 1,3 kW accelerează echipamentul până la o viteză maximă de 8,5 km/h; cu toate acestea, limitele de viteză pot fi setate prin diferiți parametri. În situații dificile, efectul de amplificare automată oferă un cuplu mai mare atunci când este nevoie de putere suplimentară (de ex. la ieșirea dintr-o groapă sau la extragerea unui palet blocat în camion). În rampe, transpaleții dau dovadă de suficiente resurse de putere, datorită capacității de abordare a unor pante de 15% (Linde T16 P), respectiv 13% (Linde T20 P), când sunt încărcate, și de 20% fără sarcină. În plus, sistemul de direcție electrică permite un control ușor și precis chiar și la sarcină maximă, în timp ce configurația de contact în cinci puncte cu o roată de antrenare centrată și roți pivotante cu arc mențin echipamentul stabil în timpul transportului. Dispozitivele de încărcare integrate opționale elimină necesitatea unei stații de încărcare fixe.

Confort și siguranță
În plus, transpaleții oferă optimizări suplimentare în ceea ce privește siguranța și confortul. La noile modele, barele laterale, mai robuste și căptușite, rețin corpul operatorului în siguranță în conturul utilajului. Capul special al timonei are acum un unghi de activare de 65°, ceea ce este convenabil pentru operatorii de statură mai mică. Platforma a fost mărită la 663 mm și, având o înălțime de 162 mm de la nivelul pardoselii, permite un acces ușor. Învelișul de din cauciuc antiderapant atenuează vibrațiile și șocurile. O opțiune nouă este bara metalică de accesorii, pe care pot fi atașate lumini de lucru, scannere sau emițătorul luminos de avertizare Linde Blue Spot. O altă opțiune de echipare este placa de protecție la sarcină, care împiedică alunecarea încărcăturii către operator.

MEq
By MEq noiembrie 27, 2023 17:15