Transmisie Dana Spicer pe noul încărcător frontal Sany destinat piețelor din Europa şi America de N

MEq
By MEq iunie 4, 2016 00:16

Transmisie Dana Spicer pe noul încărcător frontal Sany destinat piețelor din Europa şi America de N

Dana Holding Corp. a anunţat la Bauma 2016 că Sany Group a ales componente de lanţ cinematic Spicer pentru noul încărcător frontal pe pneuri de 18,5 tone Sany SW405K. Lansat în această primăvară la Bauma 2016 și disponibil în cursul acestui an, Sany SW405K va dispune de transmisie powershift Spicer TZL18 și axe planetare rigide Spicer 37R.

Încărcătorul frontal Sany SW405K a fost proiectat pentru utilizatorii finali din Europa și America de Nord, îndeplinind cerințele normelor de emisii EU Stage IV şi U.S. EPA Tier 4 Final. Acesta oferă viteze mari de operare și suficientă putere graţie motorului diesel Deutz TCD 7.8 L6 de 180 kW (241 hp). „Încărcătorul frontal Sany SW405K dispune de cele mai noi tehnologii pentru îmbunătățirea economiei de combustibil și maximizarea performanței”, a declarat Xiang Wenbo, preşedintele Sany Heavy Industrial. „Prin angajamentul faţă de inovaţie, precum și prin resursele tehnologice și de producţie extinse din China, Dana este un partener ideal care ne ajută să extindem reputația Sany ca lider mondial în domeniul produselor de calitate înaltă, cel al utilajelor pentru construcţii avansate tehnologic.” 00480164

Special proiectate pentru piața mondială a încărcătoarelor frontale, transmisiile powershift din seria Spicer TZL sunt concepute pentru a spori productivitatea, a extinde durata de viață a echipamentelor și a eficientiza consumul de combustibil, ajutând producătorii să se încadreze în normele privind emisiile regionale. Transmisia Spicer TZL18 folosită pe încărcătorul frontal Sany SW405K dispune de comenzi electronice de ultimă generație pentru a oferi o monitorizare continuă a sistemului, comutare automată, capacitate de comandă progresivă și alte caracteristici avansate. Axele Spicer 37R au fost reproiectate și actualizate pentru a oferi aceleași performanțe ca și versiunile anterioare, reducând însă greutatea osiei cu până la 25 la sută. Având frâne cu discuri umede, complet închise, şi arbori planetari, axele Spicer 37R au un design modular și diferențial cu opțiuni Posi-Torq și Hydra-Lok, ce includ etanșări de înaltă integritate.

Tot la Bauma, Dana a anunțat şi disponibilitatea sistemului inteligent de monitorizare a sarcinii Spicer Smart Suite (ILMS), o opțiune de tehnologie avansată pentru manipulatoare cu braţ telescopic ce utilizează date despre vehicul, pentru a preveni incidente precum răsturnarea înainte. Aceasta oferă estimări mai bune ale sarcinii statice și un management inteligent de calibrare. Dana a început testarea sistemului Spicer Smart Suite ILMS pe un telehandler propulsat de un motor de 83 kW (111 hp), cu intenţia de a face această tehnologie disponibilă pentru producători în vederea testării pe vehicule până la finele anului 2016. În cele din urmă, tehnologia va fi oferită opțional pe toate axele Spicer pentru manipulatoare telescopice cu capacităţi de ridicare de la 2,3 la 6,8 tone.

00480165

MEq
By MEq iunie 4, 2016 00:16