TORSUS anunță TERRASTORM CHASSIS

MEq
By MEq noiembrie 10, 2021 12:57

TORSUS anunță TERRASTORM CHASSIS

Torsus dezvăluie cea mai recentă creație pentru sectorul comercial, bazată pe șasiul TERRASTORM, un șasiu versatil 4×4 cu cadru plat all-terrain, gata să transporte marfă sau să fie transformat într-o autoutilitară cu o configurație de vehicul de recuperare cu platformă, cu basculare laterală sau basculare spate. Disponibil pentru comandă începând cu 1 ianuarie 2022 și cu prețuri care pornesc de la 51.716 euro, primele livrări ale lui TERRASTORM CHASSIS vor începe în 2022.

TORSUS TERRASTORM CHASSIS 4×4, bazat pe un șasiu de Volkswagen Crafter/MAN TGE 4Motion, dispune de un motor diesel bi-turbo de 2,0 litri EURO 6 cu o putere de 130 kW / 177 hp, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau una automată cu opt trepte.

Proiectarea și producția se fac la uzina TORSUS din Slovacia, unde echipa de ingineri și designeri își pune în aplicație cunoștințele dobândite în urma producerii modelelor PRAETORIAN și TERRASTORM, primele bus-uri off-road din lume, pentru a proiecta o nouă autoutilitară ultra-dură 4×4 TERASTORM CHASSIS cu cadru plat. Configurabil cu cabină simplă sau dublă, pentru a putea transporta oameni și mărfuri în unele dintre cele mai neospitaliere zone din lume, TERRASTORM CHASSIS împinge sectorul vehiculelor comerciale la noi limite.

Conceput pentru livrarea de mărfuri și provizii în medii inaccesibile, TERRASTORM CHASSIS este un vehicul de încredere în ferme sau sectorul forestier și dispune de baza perfectă pentru o conversie ulterioară.

– Exploatari miniere: Perfect pentru echipele de reparații și service care au nevoie de mobilitate în zonele miniere. TERRASTORM CHASSIS poate transporta echipamente grele și personal uman în locații îndepărtate, acolo unde utilajele grele au nevoie de întreținere sau reparație.
– Agricultură: TERRASTORM CHASSIS poate transporta materii prime, îngrășăminte și echipamente specializate pe câmp. Flatframe este o platformă versatilă pentru a suporta instalarea de echipamente agricole specializate și transportul lor în cel mai accidentat teren.
– Turism: Șasiul gol se pretează carosierilor care doresc să construiască cele mai bune vehicule de agrement all-terrain. TERRASTORM CHASSIS va suporta în siguranță cele mai creative designuri de tipul RV.
– Asistență de urgență: TERRASTORM CHASSIS poate fi, de asemenea, o bază perfectă pentru vehiculele de urgență all-terrain cu reacție rapidă, fie că este vorba de stingerea incendiilor în zonele împădurite sau de livrarea de medicamente către comunitățile rurale izolate; vehiculul poate acorda ajutor și sprijin acolo unde este cel mai necesar.
– Vehicul de recuperare: Datorită troliului puternic și platformei versatile, TERRASTORM CHASSIS poate fi un excelent vehicul de recuperare (în sprijinul vehiculelor blocate în dune sau în zonele mlăștinoase, sau pentru remorcarea mașinilor defecte).

MEq
By MEq noiembrie 10, 2021 12:57