Toro lansează noul sistem TDOS-1 cu SmartTouch pentru foreza dirijată DD2024

MEq
By MEq mai 12, 2017 00:35

Toro lansează noul sistem TDOS-1 cu SmartTouch pentru foreza dirijată DD2024

Contractorii din sectorul lucrărilor utilitare și de subtraversare au acum un nou instrument de creștere a productivității odată cu lansarea noului sistem de operare pentru forare direcţională de la Toro, TDOS-1 cu funcţie SmartTouch. Noul sistem permite ca funcțiile de manipulare a prăjinii să fie efectuate folosind un singur „input” pe joystick, în modul de operare SmartTouch.

Disponibil ca opțiune pentru foreza DD2024, sistemul TDOS-1 (Toro Drill Operating System) cu SmartTouch simplifică manipularea prăjinii, permițând operatorului să folosească un buton pentru a avansa în procesul de manipulare a acesteia. Fiecare apăsare a butonului corespunde unei secvențe de funcții de manipulare. Astfel, procesul de manipulare a prăjinii este ușor de învățat, îmbunătățind experiența de operare pentru noii operatori.

Împreună cu selectarea modului (foraj sau tragere), funcția SmartTouch efectuează, de asemenea, unele funcții de manipulare a prăjinii în tandem pentru a ajuta la reducerea timpior de ciclu, crescând astfel productivitatea. În plus, upgrade-ul software-ului TDOS-1 cu SmartTouch oferă forezei DD2024 avantajul unei interfețe mai atractive și mai intuitive pentru accesarea funcțiilor de forare și a informațiilor de pe display-ul utilajului. Caracteristicile includ posibilitatea de a selecta din mers un mod „single sau dual” de joystick, precum și limite selectabile de cuplu, tracţiune și viteză de rotație pentru reglări rapide care să se potrivească cerințelor de forare. Contrastul display-ului și reglajele pentru modul zi/noapte permit, de asemenea, utilizatorilor să schimbe afișajul pe măsură ce condițiile de iluminare se schimbă.

Alte caracteristici includ funcţii avansate de înregistrare a timpului de funcționare a motorului și a forezei, pentru a oferi informații exacte despre utilizarea mașinii, și alerte presetate de întreținere. În plus, afişajele de diagnoză oferă informații în timp real pentru remedierea rapidă a problemelor apărute.
TDOS-1 cu SmartTouch este disponibil acum pentru a fi instalat pe unitățile existente. Toate noile foreze DD2024 vor conține noul sistem de operare. Toro recomandă ca toate forezele DD2024 aflate în prezent în funcțiune să fie updatate fie la software-ul TDOS-1, fie la Classic Revision V, ca parte a unui program de întreținere programat.

MEq
By MEq mai 12, 2017 00:35