Topcon și JCB vor colabora pentru a oferi opțiuni de excavare 3D machine control

MEq
By MEq octombrie 5, 2018 12:25

Topcon și JCB vor colabora pentru a oferi opțiuni de excavare 3D machine control

Topcon Positioning Group și JCB anunță o colaborare pentru a oferi sistemul Topcon X-53x ca opțiune plug-and-play pentru noile excavatoare pe șenile JCB 220X – primele modele din viitoarea generație de excavatoare pe șenile JCB pentru piața globală de construcții.

Noile excavatoare vin din fabrică cu o opțiune Topcon preconfigurată. Cele două companii colaborează prin intermediul propriilor rețele extinse de distribuitori pentru a oferi clienților cel mai înalt nivel de tehnologie și suport.

„Suntem încântați să aducem tehnologia avansată machine control și rețeaua noastră de distribuitori în această oportunitate unică de colaborare cu JCB vizavi de acest produs excelent pe care îl aduc pe piață”, a declarat Ulrich Hermanski, vicepreședinte Topcon Construction Business EMEA.

Sistemul Topcon X-53x este conceput pentru a asigura poziționarea precisă a brațului, balansierului și cupei în orice moment. „Sistemul maximizează producția cu până la 30% în plus față de utilajele fără sistem 3D și oferă o platformă personalizabilă de control al mașinii pentru a răspunde cerințelor viitoare ale proiectelor de construcții. Suntem mândri că aducem această opțiune de sistem Topcon operatorilor de utilaje JCB”, a mai spus Hermanski.
Opțiunea este momentan disponibilă pentru regiunea EMEA.

MEq
By MEq octombrie 5, 2018 12:25