Toate dimensiunile de așchii de lemn, pentru toate scopurile, cu tocătorul Doppstadt DH 812 LD

MEq
By MEq iunie 29, 2018 14:00

Toate dimensiunile de așchii de lemn, pentru toate scopurile, cu tocătorul Doppstadt DH 812 LD

Așchii de lemn à la carte, produse la 500 rpm – acesta este motto-ul tocătorului pe șasiu de camion DH 812 LD de la Doppstadt. Mașina utilizează un concept de acționare fără întreruperi, impresionează prin designul său de construcție clar și simplu și se distinge printr-o operare excelentă.

Datorită tamburului închis și ajustării ideale a sitei de evacuare și a avansului ciocanelor, sistemul oferă produse finite de o calitate excepțională, care pot fi obținute în toate dimensiunile, de la G30 la G100. Un alt avantaj al tocătorului DH 812 LD este acela că echipamentul poate fi complet operat din cabina camionului.

De asemenea, Doppstadt a eliminat un obstacol des intâlnit în operarea adecvată a mașinii: ejectorul telescopic disponibil opțional permite încărcarea materialului în camioanele poziționate în fața tocătorului, asigurând astfel transportul așchiilor de lemn în direcția de deplasare a camionului. Aceasta reprezintă o îmbunătățire semnificativă în termeni de siguranță rutieră, în special atunci când se lucrează în proximitatea unor drumuri foarte circulate.

În ceea ce privește confortul operării, DH 812 LD face lucrurile și mai interesante: geamurile panoramice realizate de Doppstadt permit o vizibilitate perfectă în toate direcțiile, iar banda de alimentare a tocătorului este în câmpul vizual al operatorului, întrucât montanții de colț ai cabinei mașinii au fost îndepărtați. Doppstadt introduce noul tocător DH 812 LD la târgul Interforst de la Munchen, desfășurat în perioada 18-22 iulie, 2018.

MEq
By MEq iunie 29, 2018 14:00