Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electrice

MEq
By MEq februarie 19, 2024 13:25

Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electrice

Story Highlights

  • Titan Machinery România
  • CASE CE
  • Firstgreen
  • Wacker Neuson
  • utilaje complet electrice
  • 100% electric

Related Articles

Titan Machinery România își extinde gama de utilaje electrice pe care le comercializează, dezvoltând și mai mult în România tendința industriei mondiale, respectiv trecerea de la mașinile convenționale la cele complet electrice.

🔵 Mini-încărcătoare FIRSTGREEN – 5 modele pe roți și pe șenile
🔵 Mini-excavatoare CASE – 1 model pe șenile
🔵 Mini-excavatoare WACKER NEUSON – 1 model pe șenile
🔵 Încărcătoare CASE – 1 model
🔵 Încărcătoare WACKER NEUSON – 2 modele
🔵 Încărcătoare telescopice WACKER NEUSON – 1 model
🔵 Dumper WACKER NEUSON – 2 modele pe roți și pe șenile
🔵 Cilindri compactori WACKER NEUSON – 2 modele

CASE CE
Producătorul american de utilaje pentru construcții CASE Construction Equipment a lansat recent primul încărcător compact complet electric pe roți – CASE 12 EV –, care nu are nevoie decât de o pauză de prânz pentru a se reîncărca până la 80%.

Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electriceCASE 12 EV este alimentat de o baterie litiu-ion de 23 kWh, care oferă o autonomie de operare de min. 3 h / max. 6 h, în funcție de tipul de aplicație, și care folosește o sursă de alimentare uzuală de 230 V.

Tot în materie de utilaje electrice, CASE oferă și de mini-excavatorul CASE CX25EV, ce are aceleași performanțe ca modelele similare diesel.
Acesta este perfect pentru șantierele urbane și de infrastructură cu trafic ridicat, unde sunt prezente și alte tipuri de echipamente. CX25EV are un motor cu o putere nominală de 25 kW și o putere de vârf de 32 kW. Bateria litiu-ion are o capacitate brută de 32,3 kWh, cu o autonomie de până la 8 ore în modul eco și până la 4 ore în modul standard.

Utilajul este echipat cu un încărcător la bord ce poate reîncărca bateria complet în 9 ore, folosind o priză de 220 V, sau în doar 2 ore, cu un încărcător rapid extern trifazat opțional.

Acest miniexcavator este extrem de versatil, cu setări de debit hidraulic și până la 3 circuite auxiliare care pot fi asociate cu o varietate de cuple rapide și atașamente. CX25EV este, de asemenea, echipat cu comenzi electro-hidraulice și are un design cu rază scurtă de virare, făcându-l ușor de manevrat în spații înguste.

Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electriceFirstgreen
Dacă până de curând, producătorul de utilaje electrice premium Firstgreen din Cehia era reprezentat de 2 mini-încărcătoare compacte, acum întregul său portofoliu de utilaje electrice din România se identifică prin nu mai puțin de 5 modele de mini-încărcătoare cu cabină sau fără cabină, de diferite mărimi și capacități de lucru: Elise CBL, Elise 700, Elise 900, Elise 1200 și Mini Z.

Acestea au un design inovativ conceput pentru aplicațiile de bază din agricultură și construcții, dar și pentru aplicații speciale. Aceste mini-încărcătoare fi operate fie din cabină sau de lângă echipament, fie de la o distanță de până la 50 m cu ajutorul unui joystick. Sunt silențioase, eco, au o productivitate bună și un cost de exploatare deosebit de scăzut.

Wacker Neuson
Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electriceÎn termeni de încărcătoare, un portofoliu special este cel al mărcii germane Wacker Neuson. Constructorii și fermierii din România au posibilitatea de a achiziționa un încărcător telescopic (telehandler) complet electric Wacker Neuson Th412e sau două modele de încărcătoare compacte Wacker Neuson WL28e și WL 20e.

Telehandlerul Th412e este primul încărcător telescopic Wacker Neuson acţionat 100% electric. Puterile sale nominale corespund cu cele ale unei mașini convenționale cu motor diesel. Bateria litiu-ion de 96 de volți instalată este disponibilă în două puteri, astfel încât timpii de operare și încărcare să fie coordonați optim cu cerințele de lucru.

Caracteristici precum dimensiunile compacte, direcția pe toate roțile, centrul de greutate scăzut și stabilitatea excelentă fac din acest telehandler alegerea ideală pentru clienții Titan Machinery.

Încărcătoarele compacte pe roți Wacker Neuson WL28e și WL 20e se operează și lucrează extrem de simplu, protejând operatorul și mediul înconjurător. Bateria AGM cu încărcător integrat poate fi încărcată la orice priză de 230 V. Utilajele sunt ușor de manevrat, necesitând un efort redus de întreținere și costuri reduse de mentenanță.

Titan Machinery România își extinde oferta de utilaje electriceÎn ceea ce privește segmentul de dumpere, Wacker Neuson completează portofoliul de utilaje electrice de la Titan Machinery cu 2 modele: DW15e – pe roți și DT10e – pe șenile, ambele remarcându-se printr-o autonomie mare de lucru și o productivitate ridicată. Dumperele electrice sunt la fel de puternice ca modelele similare convenționale, dar extrem de silențioase (ideale în medii sensibile la zgomot). De asemenea, dumperul electric poate fi încărcat la o priză de 230 V.
Ultimul segment de utilaje electrice din portofoliul Titan Machinery România îl reprezintă seria de cilindrii compactori Wacker Neuson RD28e și RD24e, ideali pentru șantierele urbane și zonele sensibile. Acestea oferă un nivel ridicat de performanță la costuri de operare reduse și cu impact minim asupra mediului. Cilindri compactori cu alimentare complet electrică funcționează cu o baterie puternică litiu-ion și pot fi încărcați la orice priză de 230 V sau 400 V.

În ultimii trei ani, portofoliul de utilaje electrice de la Titan Machinery România s-a dezvoltat constant, compania fiind în prezent unul dintre cei mai mari furnizori de utilaje electrice din țară. Aceste parteneriate cu producători mondiali de top de echipamente pentru construcții și agricultură sunt cuprinse în strategia de dezvoltare a sectorului de construcții și agricultură din România, completând portofoliul cu motorizare convențională cu utilaje care vor ocupa complet viitorul industrial, un viitor care se dorește sustenabil, eco și autonom.
Sursa: Titan Machinery România

MEq
By MEq februarie 19, 2024 13:25